Már 3 éves korom óta orrcseppet szedek! Mikor múlik el?
Figyelt kérdés
Allergiám van, 3 éves koromtól.Mikor gyógyulok ki belőle?
16L
2010. aug. 4. 19:37
2/14 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy allergiából olyan könnyedén ki lehet gyógyulni.Szerintem még egy darabig orrcseppet kell használnod.De bízz!:)
3/14 A kérdező kommentje:
Pollen, por ennyi
2010. aug. 4. 19:42
5/14 A kérdező kommentje:
De én gyógyszert, szemcseppet, és orrcseppet is használik...3 éves korom óta van ez és fél éve asztmás is vagyok...
2010. aug. 4. 19:42
6/14 anonim válasza:
Ha az orrcsepped szeded és nem cseppented, akkor soha:) Allergiából nem lehet kigyógyulni, de allergia elleni gyógyszerek mellett nem kell mindenkinek orrcsepp.Keress fel egy allergológust.
7/14 A kérdező kommentje:
Nekem muszály most az orrcsepp, mivel allergiaszezon van és akkor nem szedem, hanem lövöm, vagy cseppentem:)
2010. aug. 4. 19:45
8/14 anonim válasza:
én kiskoromban 5-6 éves koromig allergiás voltam úgy mint te :) utána elmúlt most 15 éves vagyok még suli időben kémia órán befulladtam elmentünk dokihoz és megint elő jött az allergiám...szóval remek^.^ kaptam gyógyszert és orrcseppet
9/14 A kérdező kommentje:
Ezért utálom a nyarat...
2010. aug. 4. 19:51
10/14 anonim válasza:
hát nem akarlak elkeseríteni de ha 16 éves korodig nem nőtted ki akkor lehet már nem fogod. én úgy tom h csak 16-ig lehet kinőni ált. de remélem te kinövöd!!sok szerencsét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!