Menzeszkor a betétet milyen sűrűn szokták cserélni?
kaptam egy olyan könyvet és abba nem találom a választ.
kösz i aki megmondja :)
Szerintem attól függ, hogy mennyire van teli :) Én általában 2-3 óránként cserélem, végefelé ritkábban :) Pl most már éjszaka óta bent van, mert nincs rajta semmi vér, csak azért még félek, ne hogy legyen még :D
13/L
és azt tudjátok hogy mitől függ hogy mikor leszünk érettek?
vagy a hormonoktól függ???? :)
Függ ez sok mindentől..hormonoktól,a fejlődés gyorsaságától:)
Amúgy én 14 éves vagyok,nekem is van már 4 éve és mennyiségtől függően cserélek betétet.Most pld. sok van,tehát naponta 4-szer kell cserélnem,de van,amikor kevesebbszer,van,mikor többször,ma mégcsak 2 db ment el.
Amúgy ha kevés van,akkor naponta 3 is bőven elég.:)
sok mindentől függhet.:)
génjeid,hormonszinted...
hát én mindig 2óránként szoktam még akkor is ha nincs sok.ha sok van akkor néha 1 óránként is.:)
13/L
Általában a 3cseppes betétet 3-4 óránként cserélem.Éjszaka alig van 1-2 csepp,a végefelé éjszaka egyáltalán nincs.
15/L
Ez olyan aranyos. Mármint nem konkrétan a téma, hanem ez a kamaszkor legelején levő lányka próbál válaszokat találni. ÉN ezt a kort szerettem a legjobban, tök hiányzik:D Amúgy én olyan 3-4 óránként, szerencsére én nem "ömlök".
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!