Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Meddig engednéd 15 éves...

Meddig engednéd 15 éves lányodat egy házibuliba?

Figyelt kérdés

Nyár van, így elengedtem egy házibuliba. 2-ig szeretne maradni, elvileg a többiek is kb. addig maradnak. Viszont a lányom másnap dolgozik 11-től. Ti meddig engednétek?

(A HB helyszíne is meg a munkahelye is 10 percre vannak bicóval az otthonunktól)

2020. aug. 4. 16:57
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
23%
19es pont ezért nem kell gyereknek éjszakázni
2020. aug. 4. 18:25
 22/52 anonim ***** válasza:
78%
Persze. Mert házibuliba soha nem érkeznek nem várt emberek, ugye? Te se sokban jártál...
2020. aug. 4. 18:27
 23/52 anonim ***** válasza:
93%

Értem, tehát zárjuk be a gyereket 18 éves koráig. Aha, ez is egy felfogás.

Mivel van nagyobb veszélynek kitéve 15 évesen, mint 23 évesen? Semennyivel sem.

Mondom ezt lányos anyaként, úgy hogy 15-16 évesen semmi baj nem ért, 22 évesen meg megerőszakoltak.

A veszély nem korhoz van kötve, hanem társasághoz.

Szórakozóhelyre viszont passz hogy mikor fogom elengedni.

2020. aug. 4. 18:30
 24/52 anonim ***** válasza:
27%
Csalódott lennék, ha a lányomnak ezt jelentené a szórakozás.
2020. aug. 4. 18:30
 25/52 anonim ***** válasza:
82%

Tehát ha jól értem, akkor akik szerint 15 évesen ne menjen házibuliban, ők nem ittak alkoholt, a szüzességüket is nászéjszakán, sötétben dunna alatt veszítették el.

Az igggen!

2020. aug. 4. 18:33
 26/52 anonim ***** válasza:
22%
Képzeld nem voltam 15 évesen buliban. Nem vagyok és nem is voltam ribizli. Értelmesebben is lehet tölteni a szabadidőt, főleg ennyi évesen.
2020. aug. 4. 18:42
 27/52 anonim ***** válasza:
72%

Más meg jár buliba 15 évesen, ennyi.

Attól senki nem lesz rib..c, hogy bizony megismeri a testi kapcsolatot. :)

2020. aug. 4. 18:47
 28/52 anonim ***** válasza:
80%

14

Mégis alpáribb vagy,mint én. Ezt hívják diplomás parasztnak felénk. ;)

Nem keresek rosszul,nem élek rosszul. Alpári emlékek? Néhany van,igen. De mindenből tanul az ember. Te valószínűleg be voltál zárva és irigykedtél a kortársaidra,most meg vezeted le rajtam a frusztációdat. Mellesleg a szakmámhoz igen sokat kellett tanulnom, csak a nyávogás az egyetemisták tisztje.

2020. aug. 4. 18:50
 29/52 anonim ***** válasza:
71%
Inkább 15 évesen járjon buliba, mert sokkal életrevalóbb lesz, mint akik nem jártak. Eleve sokkal több embert ismer meg, még ha nem is lesz utána kapcsolattartás, továbbá a testiséget is átéli, illetve a kapcsolatteremtést és annak a nyitottságát. Lehet 15-18 évesen a lányokat burokba nevelni, meg mindentől óvni, csak később baromira kiütközik ez nála. Semmi tapasztalata nem lesz a fiúkkal kapcsolatban, az életben se, befásult nő lesz és majd ha netán lenne gyereke ugyanazt az a utat akarna neki, mint amit ő kapott és ez nagyon nem jó. Nem muszáj részegnek lenni, de igenis menjen buliba, baromira sokat segít neki a későbbiekbe. Bekerül az egyetemre vagy a munkába, sokkal nyitottabb lesz a többi emberhez, illetve hamarabb felméri ki akar neki ártani és ki nem, mint az olyan aki sosem bulizott.
2020. aug. 4. 18:52
 30/52 anonim ***** válasza:
74%

Nyugi, #14-esnek pont az a baja, hogy őt a lőtéri kutya nem nyomta falhoz. Hiányérzete van de rendesen.

Pech ez #14-es.

2020. aug. 4. 18:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!