Szülők, megengednétek a 14, hamarosan 15 éves lányotoknak, hogy befesse szőkére a haját?
A házirend nem szabhat meg ilyeneket. Hiába írja bele az iskola, ilyet nem tehet, nincs beleszólása.
Egyébként megengedném, mikor kísérletezzen, ha nem most. Nekem sok dolgot nem engedtek a szüleim, én a lányomnak szívesen megengedek mindenfélét. Mindig azt mondták, hogy amíg az ő kenyerüket eszem stb. majd, ha önálló leszek, azt csinálok, amit akarok. Nem azért nem engedték, mert nem volt rá pénzt. Ha olyat találtam (volna) ki, ami az ő ízlésüknek megfelel, akkor fizették szívesen. Holott akkor semmi felelősségem nem volt, nem volt kockázat. Utána mikor a saját kenyeremet eszem, mikor állás interjúkra járok, esetleg olyan állásom van, ahol még azt megszabják mit vegyek fel, akkor már ilyenket nem lehet megcsinálni, hogy felnyíratom a hajam, vagy rózsaszínt is festek bele stb. Úgyhogy köszi anya, köszi apa. Nem teljesen haj téma, de egyszer megjegyeztem anyámnak, hogy egy helyre soha nem mehettem el, mikor otthon laktam, erre közölte, hogy mi tart vissza menjek nyugodtan, önálló vagyok már. Mondtam neki, hogy köszi. Bezárt és lebontották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!