Iskolai buliba, vidéken az osztálytársaival, nyilván igen.
A budapesti éjszakába korlátlanul a szintén 14 éves barátnőjével nyilván nem.
Ha úgy érzed, szerintem nyugodtan, te ismered a gyereked legjobban. Fontos hogy tudatosítsd benne, hogy nem lehet akkora baj, hogy ne hívhasson fel ha kéne valami. Legyen nála elég pénz hazataxizni vagy mondd neki hogy ha baj van kifizeted a taxiját de jöjjön nyugodtan haza.
Legyen elérhető telefonon, és értesítsen bizonyos időközönként hogy hol van.
Ezek példák, amivel bebiztosíthatod a bizalmat, és ha tényleg baj lenne, mer majd hozzád fordulni.
Nem engedném el, márpedig azért nem, mert egy 14 évesnek semmi helye buliban. Teljesen mindegy kivel menne meg meddig, max. sulibuliba mehetne ahogy a 3-as is írta. És nem kellenek ezek a "ha fogva van, akkor csak rosszabb" dumák, valahol
egyszerűen megkell húzni a határt, bőven ráér még. Ha megbízható, akkor 17 évesen is az lesz majd remélhetőleg, akkor majd nyugodtan mehet bulizni, most még nem. Menjen el barátokkal parkba, strandolni vagy valami.
Rendes buliról lenne szó, barátokkal menne, még nem tudjuk, hogy pontosan mikor és meddig, de én hoznám haza. Mindenkiért a szülők mennének.
#5 Már rengetegszer bebizonyította, hogy megbízható, pl. idegenektől se fogad el semmit. Attól én is tartok, hogy valaki valamit bele rak a poharába, de ott lesz 3 barátnője is és 2 fiú is, ők is megbízhatóknak tűnnek azokból ítélve, amiket eddig hallottam és tapasztaltam, biztos felhívnák a szüleiket, vagy minket, ha ilyen történne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!