Elengdnéd a lányod? (többi lent)
Figyelt kérdés
Elengednétek a 14 éves lányotokat Balatonra az osztálytársnőjével, és az ő Édesanyjával, 4 napra?2020. júl. 5. 16:53
1/13 anonim válasza:
Nem, erre nem jár magyarázat. Okkal értetődő.
2/13 anonim válasza:
Persze. A lányom 14 éves, és már 4 éve minden nyáron megy nyaralni pár napra egy barátnőjével és az ő szüleivel. Jövő héten is megy 3 napra.
3/13 anonim válasza:
Ha van felnőtt, aki felelősséget vállal a jóllétéért, és én bízom abban a felnőttben, akkor igen. Általánosságban azt mondanám, hogy igen, de azért lennének kivételek (ismerek olyan anyukát, akire nem bíznám rá a gyerekem, mert szerintem magára se tud vigyázni, nemhogy másra).
4/13 anonim válasza:
Ha a barátnő anyját ismerem, és tudom, hogy nem egy ribi, aki bulizni viszi a lányokat.
5/13 anonim válasza:
Szülő kíséretében (akit ismersz, megbizol benne) igen.
6/13 anonim válasza:
Igen.
21!
Pedig engem érdekelne. A lányom barátnőjét elengedte az anyja anno, pedig külföldre jött, anyámmal.
8/13 anonim válasza:
Ha ismerem akkor igen.
Egy ismeretlennel természetesen nem.
9/13 anonim válasza:
Ha ismerem a szülőt és a gyereket akkor igen
10/13 anonim válasza:
Amennyiben megbízható a nő, akkor igen. Ez esetben nem látom okát, hogy miért ne. Az undorítóan korlátozó, állandóan tiltó szülő gyereke vagy életképtelen vagy extravagáns lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!