Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan kezeljem ezt?

Hogyan kezeljem ezt?

Figyelt kérdés

A fiam most lesz szeptembertől egyetemista, a bejutása gyakorlatilag biztos, az előző tíz év legmagasabb bejutási ponthatárát 100 ponttal meghaladta, szóval biztos, hogy nem lesz gond. Ő lesz az első ember a családban, aki egyetemre tud menni.

És van némi bizonytalanság a pályaorientációját tekintve. Nem nagy, de van.

És azt vettük észre a párommal, hogy nem tudunk már mögötte állni és segíteni. Mert már nem értjük, nem látjuk át, hogy hogy működik a rendszer.

Én azt látom, hogy nem is kell, mert megy neki, csak akkor is nagyon-nagyon aggódom, hogy ha valami gond van, valószínű, hogy nem fogunk tudni segíteni, mert fogalmunk nincs, mit kellene csinálnia. És ez engem nagyon zavar.

2020. jún. 13. 17:37
 1/4 anonim válasza:
100%

Hagyd őt. Ha nem kéri a segítségeteket, akkor valszeg nem is kell neki.

Egy idő után, ha neadjisten hibázik, akkor a saját hibájából ugyis fog tanulni.

2020. jún. 13. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Felnőtt ember, oldja meg saját maga. Jól is nézne ki, ha minden egyetemista helyett anyuci apuci intézkedne.
2020. jún. 13. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:
én nagyon örülnék neki, ha a szüleim nem akarnának segíteni. úgyse fognak fel semmit se, ezerszer elmagyarázni meg se időm se türelmem. ti is hagyjátok békén. megoldja magának.
2020. jún. 13. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
NYugi:) meg fogja oldani! Hidd el!
2020. jún. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!