Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Fiúk! Titeket milyen idősen...

Fiúk! Titeket milyen idősen láttak a szüleitek utoljára meztelenül?

Figyelt kérdés
Mármint direkt, nem pedig véletlen pl fürdőbe benyitva.
2020. jún. 4. 22:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
79%

Semmi nincs abban, ha látja a szülő a gyereket meztelenül és viszont. Az test csak azért tabu sokaknak, mert a keresztény egyházak belenevelték a sok hülyeség mellett az emberekbe.

Én láttam a kamasz fiamat nem egyszer és egyikünket sem hatotta meg.

2020. jún. 29. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:
80%

Volt egy urológiai műtétem kamaszként, utána segítettek pl. varratot cserélni.

Tehát olyan 15 évesen.

2020. jún. 29. 22:09
 13/17 anonim válasza:
39%

Tegnap, amikor hazaugrottam, mert a testvérem is szabadnapos volt. Éppen benne voltam egy témában, amikor benéztem a kisszobába, hogy biztosan hallja is amit mondok, és pont megláttam VÉLETLENÜL felül, hogy ruhát cserél, ami nagyjából pár másodperces művelet, de pont odamentem. Szerencsére gyorsan reagálok, mondtam, hogy bocsi és kiégettem az agyamból :D

Apám más tészta, nincs sok szégyenérzete :D 31 éves vagyok.

2020. jún. 30. 18:57
 14/17 anonim ***** válasza:
27%
Akkor látnak úgy, mikor büntetést kapok
2020. jún. 30. 19:28
 15/17 anonim ***** válasza:
29%

Apa kb egy éve, mikor rám nyitott láb borotválás közben.

Anya rég nem látott teljesen meztelenül, ha a bugyi melltartó nélkül számít, akkor kb 7-8 hónapja melltartó vásárlásnál, ha nem, akkor olyan 5-6 éve, mikor nyaralásnál bikiniből utcaiba öltöztünk olyan helyen, ahol nem volt kirakva fülke.

18/l

2020. júl. 16. 19:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
10 éves korom környékén azt hiszem.
2021. jan. 21. 21:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Talán 7-8
2022. jan. 28. 01:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!