15,5 éves kamasz fiú ott aludhat egy lánynál, aki 300 km-re lakik tőle?
Figyelt kérdés
15,5 éves kamasz fiam instagramon megismerkedett egy lánnyal, akibe beleszeretett. Kiderült 300 km-ra van tőlünk. El szeretne hozzá menni és ott aludni nála. Én elkísérném őt, de nem engedem meg neki az ottalvást, mert én korainak tartom, ezért nagyon haragszik rám.2020. jún. 3. 19:20
11/17 anonim válasza:
14 voltam mikor megismerkedtem egy fiúval, aki ~350 km-re lakik tőlem. 3 éves kapcsolat lett belőle végül, aminek egy percét sem bánom utólag. Hagyd egy kicsit, fedezze a világot. Kell hogy a saját bőrén megtapasztalja a dolgokat. :)
12/17 anonim válasza:
Mindenkèppen egyeztetnèk előtte a szüleivel, elmennèk vele, mert nem ismerik mèg egymàst, ès a vàrosban màshol szàllnèk meg gyerekestül. Ha ismernèk egymàst, akkor engednèm.
13/17 anonim válasza:
:DD aztán majd kiderül a lányról, hogy egy tagbaszakadt 30-as fószer anyuci pincéjében...
Szó nincs róla. Marad otthon a fenekén.
14/17 anonim válasza:
Nyilván, ha azt sem tudom kihez megy, akkor nem mehetne, de ha már ismerik egymást, meg a családot is ismerem, akkor miért ne?
15/17 anonim válasza:
Bocs, kicsit off leszek, de nekem az ugrott be, milyen érdekes a szitu a másik oldalról nézve: van egy 15 év körüli lányuk, aki az Instán megismerkedik egy sráccal, és tök természetesnek veszik, hogy ott aludjon. Minimum „érdekes„.
16/17 anonim válasza:
Fuha. Hàt aludni nem. Oda max úgy hogy hívnám a barátnömet vagy a férjemet. Elvinnénk öt.mi melmennénk programozni ö randizni. Persze külön. Este együtt haza. Kellemes a hasznossal
17/17 anonim válasza:
Elmehet, de ne aludjon ott. Lehet, hogy nem is alvás lenne a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!