Kamasz gyerekeiteket akik 12-14 evesek, hogy fogjatok vissza a kozossegi oldalakon? En mar nem tudok mit tenni csak a telefont elvenni mert folyton a tiktok es tinder megy a lanyomnal.
Normalis ertekrendu csalad vagyunk, megis a lanyom mintha egy mini pr.i lenne a neten. Fel nem tudom fogni, hogy miert +16 pasik erdeklik, mert hogy keresi az igazit.
Nem tudom mit csinaljak, nem tudom eltiltani a kutyuktol mert ezen tanul, folyamatosan igy kapja a feladatokat sok mindent
Az apjaval allandoan veszekednek emiatt de velem is.
Mi alapvetően tiltjuk a telefont, a számítógépet. Erre most ez az online tanulás, hát tessék! A férjem elég komolyan blokkolta a netet, hogy ne tudjanak bármit megnézni, most meg folyton oldani kell mindent, mert a házinak elküldött youtube videót sem tudja megnézni.
Nálunk nincs telefon, és a számítógépet is csak korlátozottan használhatja, a neten be van állítva a parental control. Erről már kicsit lekéstetek, de azért még mindig lehet próbálkozni.
Sajnos most mi is kénytelenek voltunk lazítani a szabályokon, nem mennek sehova, barátokkal nem találkoznak, ráadásul májusban még az idő is olyan rossz volt, egy egész nap bent ülnek a házban, mit tud csinálni? De azért jobban figyelj oda, hogy milyen oldalakat használ. A férjem nagyon komolyan csinálja, néha már túlzásnak is érzem, de ő nagyon félti a lányomat. 12 éves, és annyira szép, hogy már most legyeskednek körülötte a fiúk. Szerencsére úgy tűnik őt még nem nagyon érdeklik, de lesz itt még nemulass, attól tartok!
"2. válaszoló vagyok.
Oszinten nem tudom mi volt olyan a valaszomban, ami miatt ennyire le lettem pontozva"
Ezért:
"Egyebkent en beszelgetnek vele egyet."
A leg általánosabb közhely amit írtál. Semmi innováció, újdonság nincs benne
#2 vagyok
Az oke, hogy kozhely,amir irtam, de te hol latsz ilyet a kerdesben vagy barhol, hogy kerdezo irt volna ilyet. Lehet, hogy egyertelmu lenne, hogy igen beszelgess a gyerekeddel, de hidd el, sokan nem teszik, aztan csodalkoznak, miert olyan a gyerekuk, amilyen.
Termeszetesen ezzel nem a kerdezot akarom leszolni, hogy ő biztos ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!