Sroth torna javithat a gyerek gerinc ferdülésén?
Nekem mindkét gyerekemnek van gerincferdülése, lúdtalpa,bütyke, mindet tőlem örökölték. Én a hátam miatt rettenetesen szenvedek, így folyamatosan mondom a lányomnak, hogy csinálja a gyógytornát. Elvittem gyógytornászhoz, irattam neki gyakorlatsort (bár nem Schrottot), vittem gyógyúszásra, utálta. Suliban elvileg van gyógytorna, de azt mondja, hogy fegyelmezéssel elmegy az idő, mindenesetre magasról tesz az egészre.
Pedig látja, hogy én mit szenvedek, mutattam neki videókat is, hogy mi miért van, és mit okozhat. Nem érdekli.
Ezek után én nem küzdök.
Amúgy Schrottnál én is voltam, a saját hátam miatt, de ez sajnos nem olyan, hogy megmutatják, és otthon csinálod egyedül, hacsak nincs körbe tükrös nappalid. Most már nagyon húzós 9000 ft-tól felfelé. Nem is értem mit gondolnak, amúgy mindenféle gyógytorna ilyen áron mozog mifelénk. Mert ugye azt mondják, betanítja, és csináld otthon. De azért a legtöbb ember nem csinálja otthon egyedül, de szívesen eljárnék heti 2-3 alkalommal. De ennyiért biztos nem.
Nekem marad a hagyományos gyógytorna. Gyerek ortopéd doki nem tudott nagyon mit mondani a gyerekre, azt mondta szép izmos a háta, mégis ferde, nem érti miért, biztos rossz az ágy. Szerintem meg örökölte. Nem tudom mennyit javulna, ha minden nap csinálná, biztos, de azért azt megnézném, hogy melyik gyerek csinálja minden nap. Az enyémet nem érdekli, mert nem fáj neki, nem is érti miért mondom. A számítógép, telefon sokat ront a helyzeten, az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!