Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 11 éves fiúnak milyen arctiszt...

11 éves fiúnak milyen arctisztítót vegyek?

Figyelt kérdés

Nemrég volt 11 éves a fiam, és eléggé kezd kamaszodni. Minden téren.

Az arca tele van pattanással, nem tudom, melyik arctisztítót, krémet vegyem meg neki. Van kimondottan serdülőknek való termék? Nektek mi vált be?

2020. ápr. 3. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%

DM-ben kapható tini-tonik elég jó és kíméletes.

Ha nem válna be: gyógyszertárakban kapható 2%-os szalicilsav-oldat (alkoholos) inkább csak 2-3 naponta használjátok, az picit csíp, de nagyon nyugtatja a bőrt és tisztít.

Ha sok begyullad neki, akkor szintén gyógyszertárban kapható a Nadin-szappan, ezt csak max heti 1-2szer!

(ezek mind párszázas dolgok)

Ha szárad a bőre, akkor sudocrem-mel kenjétek be vékonyan.

18 éves vagyok, én már szinte MINDEN-t kipróbáltam, és csak ezek váltak be :) Illetve, most reklámoznak valami Acnemiumot, meg kell érdeklődni, hogy 11 évesen szedhető-e.

Illetve kozmetikushoz is vidd el, bőrgyógyászt is kérdezzetek meg.

Ne hanyagoljátok el a témát, mert nagyon sok múlik egy ápolt arcon, tapasztalatból tudom...

2020. ápr. 3. 12:46
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, utánanézek az általad említett termékeknek!
2020. ápr. 3. 13:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha latszodik, hogy nagyon pattanasos akkor hivd fel a borgyogyaszodat. Az ilyen drogeriaban kaphato kremek sokszor artalmasabbak mint gondolnad.

Kozmetikus is tud segiteni.

Fiam arca pattanasos de kozben szaraz is, igy kulon receptre felirt kremje van, es bellnatur szappan az arcara. Havonta 1-2 megy arctisztitasra is kozmetikushoz.

2020. ápr. 3. 13:16
 4/11 Andi80018 ***** válasza:
100%
Ha ez lesz nálunk is, akkor én kozmetológus-bőrgyógyászhoz viszem. Szakemberre bízom, ő ajánljon termékeket is.
2020. ápr. 3. 14:08
 5/11 anonim ***** válasza:
53%

Az alkoholos szárító termékeket felejtsd el.

Az a legjobb, ha elviszed bőrgyógyászhoz, ő mindent el fog mondani. Addig is amit bártan használhat az a cerave hidratáló arclemosó gél. Gyógyszertárban kapható, tényleg kímeletes, nincs benne sls, sles, alkohol, illatanyag, parabén, komedogén anyag. Ha sokallod az árát akkor a dm saját márkás balea med arclemosóját vedd meg neki, ez jó alrenatíva.

Sajnos a pattanásos bőrre való termékek teli vannak szárító összetevőkkel. Ezek átmenetileg javítanak a helyzeten, hosszú távon azonban kiszárítják a bőrt, ezért több faggyú fog termelődni, így pedig több pattanás is lesz.

2020. ápr. 3. 23:44
 6/11 anonim ***** válasza:
53%
Az alkohol nem szárít. Más összetevő lehet igen, de az alkohol nem.
2020. ápr. 4. 00:19
 7/11 anonim ***** válasza:
53%
Hogy ne szárítana, ne viccelj.
2020. ápr. 4. 08:51
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Olvass utánna...
2020. ápr. 4. 12:17
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Jelen helyzetben nem találok olyan bőrgyógyászt, akinek van rendelése (csak netes), ezért kerestem itt is segítséget. Természetesen a későbbiekben felkeresünk majd egy szakembert is.

2020. ápr. 5. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem a Nivea Vsage Young vált be. két-három nap alatt leszedett mindent.
2020. ápr. 13. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!