Anyu normális? Mi lesz ebből?
Te nem neztel ilyesmit ennyi idosen?
12 evesen kb minden horror thriller agybeteg filmet sorozatot megneztem az unokatesommal. Most 20x evesen meg ne szeretem :) Nem vagyok elmebeteg gyilkos idaig
3 éves korom óta horror filmeken nőttem fel. Akkoriban nem volt besorolva a film, és akkor pont letojták mit néz a gyerek.
Nem lettem defektes, nem lettem kattant.
Sőt egyenesen horror rajongó vagyok.
Anyám hagyta annó a 4 éves öcsémnek, hogy egyedül nézze a Jurassic Parkot, amitől amúgy rettegett, és végül sírni kezdett, hogy menjek be hozzá, és fogjam a kezét, amíg nézi.
Én a gyerekeimnek nem hagyok ilyeneket nézni, de el kell ismernem, hogy amúgy a tesóm is aránylag normális felnőtt lett, ami defektje van, az genetikai... :D
7-8 éves koromtól néztem horror filmeket. Semmi bajom nem lett tőle. KB 10 éve nem is nagyon érdekelnek. De 10 évesen már a Stephen King filmek voltak a kedvenceim (ragyogás, az). A könyveit ma is szeretem.
A halálsoron ráadásul nem durva, viszont jó film. Ne aggódj ezen
Mi baja lenne?
A kisfiam rendszeresen néz fantasy-kat. Tolkien világa lenyűgözi. Meg a görög mitológia. És a bosszúállók meg mindenféle szuperhősök. Még csak 9 éves.
A halálsoron c filmben nem a képi látvány, a kivégzések a gond talán, hanem maga a lélektani háttér, amihez kicsi egy ekkora gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!