A 13 èves lányom azt mondja, hogy szerelmes a 35 èves tanárába . Ez normális, mit lehet ilyenkor tenni?
Én ennyi idősen a tesitanarba voltam szerelmes, majd szakkozepben a mediatanaromba. Ki nőttem bár a mediatanaromba ma is egy bugyit leolvaszto pali de azért a mellettem horkolo férjem ezerszer jobb :)
Majd kinovi de addig tuti lesz más "szerelme" is
Én mindig meglepődöm az ilyen kérdéseken. Anyuka sosem volt fiatal diák? De az is lehet, hogy sosem volt neki fiatal, jóképű tanára. Mondjuk, ez lehet a magyarázat.:)
Hetedikesek voltunk, olyan 14 évesek, amikor a fizikatanárnőnk elment szülési szabadságra, és hoztak helyette egy frissen végzett tanárt. 24-25 éves lehetett. És baromira hasonlított az egyik kedvenc színészünkre.
Szegény pasi... most felnőtt fejjel tudom, hogy sokszor szörnyen zavarba hoztuk. Voltunk vagy tízen lányok az osztályban, mind bele voltunk esve, és mindent elkövettünk, hogy felhívjuk magunkra a figyelmét. És azért nem voltunk már kislányok.
De azért volt jó oldala is. Úgy tanultuk a fizikát, mint a kisangyal.:)
Pont ennyi idősen voltam én is "szerelmes"(ebben a korban ez inkább rajongás csak, nem szerelem, mert tini, nem tudja, mi a lávcsiii), tanárúr koromfekete hajú, szép arcú és magas(most is nagyon jól néz ki, csak kicsit husibb lett a korral, férjhez ment két gyerekük van).
ne aggódj kinövi és ez nem szerelem ez mégcsak rajongásss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!