Most mit csináljak? Ezek után már nem tudnék olyan jóban lenni vele, de nincs más barátnőm.
A "barátnőm" 14 éves, de csak most lett annyi. Elvesztette a szüzességét egy itteni cigány, drogos, koszos, bűnöző , szemét gyerekkel és ezt beszéli az egész környék.Ezek után már nem tudnék vele olyan kapcsolatot ápolni ,viszont ő volt a suliban az egyetlen barátnőm. Most hogy bírjak ki egyedül 5 évet?Persze tudom hogy le fogja tagadni, de én annak a rokonnak hiszek, aki meglátta őket és sohasem hazudna és talpig becsületes ember.Van még 1-2 haver, de rájuk nem lehet számítani.Nagyon megrendített ez a dolog, hiszem még majdnem 13 éves.
(6 osztályos gimis lány, 13 éves)
Szabolcsi vagy?? Nagyon emlékeztet ennek a lánynak a viselkedése egy olyanéra akit én is ismerek! Egyébként sztem barátkozhatsz vele ha nem akar belevinni a hülyeségeibe. DE ha nagyon zavar a viselkedése akkor inkább hagyd.
L/14
Barátkozz a többi osztálytársaddal, akik még nem kezdtek el zülleni, biztos vannak kedves, rendes gyerekek is az osztályban. Sok olyan barátság van sajnos, ami nem tart örökké, pláne a ti korosztályotokban, mikor a kamaszok nagyon rövid idő alatt nagyon sokat tudnak változni. Ha már nem érzed magad jól vele, ha zavar a viselkedése, ha téged is belepróbál vinni a zűrös dolgaiba, szerintem gondold át a helyzetet, és nyiss új emberek felé!
Attól még megmaradhat a jó viszony a barátnőddel is, ülhetsz mellette az iskolában, lóghattok együtt, de legyenek más barátaid is, akikre akkor is számíthatsz, ha esetleg tovább romlana a kapcsolatod a barátnőddel...
Az új tanév pont alkalmas lesz arra, hogy barátokat szerezz - ha jól értem, még csak egy évig jártál ebbe a gimibe, ilyenkor még nem alakulnak ki annyira élesen elválasztva a klikkek, baráti társaságok, nyugodtan barátkozz a többi osztálytárssal, be fognak fogadni! :)
Szerintem a baratnodnek inkabb nagyobb szuksege lenne rad, mint neked ra. Ha 10ig kimaradhat, akkor meg leginkabb egy szereto edesanya hianyzik mellole. Szegeny kislany!
Amugy ha meg nincs 14, akkor a szexualis kapcsolat (elmeletileg) alapbol nemi eroszaknak szamit, ugyhogy nem hiszem, hogy ezert a lanyt kene elitelni. Lehet, hogy nagy nyomas alatt allt, amikor ez az egesz tortent. Ha nem vagy benne egy kapcsolatban, akkor kivulrol eleg nehez megitelni, hogy mi is tortenik ket ember kozott valojaban. (Ertsd: lehet,hogy nem volt "igazi" eroszak, de elofordulhat, hogy a baratnod csak azert ment bele az egeszbe, mert nem mert nemet mondani)
Ha tenyleg fontos neked o, akkor beszelj vele. Mondd neki, hogy aggodsz miatta, es kerdezd meg, hogy tenyleg boldog-e igy (miniszoknyaban, este 10ig flangalva, a falu "lotyojanak" lenni). Ha ugy latod, hogy nem lehet normalis utra teriteni, akkor keress magadnak mas baratokat. Viszont szerintem maradj nyitott, ha o keres teged, mert szerintem NEKI nagy szuksege van olyanokra, akik szeretettel es megertessel fordulnak fele. Foleg, ha kesobb (mondjuk fel ev mulva), mar elege van a "zullotsegbol".
Ez valószínűleg nem az a lány , akire gondolsz.
Valóban hiányzik egy szerető szülő, Egyik alkoholista, a másik beteg agyilag.
Azért hagytam már ott félig, mert rám akarja ragasztani. Pl.: egyszer megtetszettem egy fiúnak és egy véletlen folytán megtudta az egész iskola.Ő is mindig bekavart. Össze akart hozni vele, pedig én szegény fiúnak nemet mondtam , ő meg mindig reményeket keltett benne, így most a fiú engem utál.Vagy másik példa:
Állandóan azzal nyaggat, hogy miért nem pasizok be, mert neki már volt 5 pasija és csókolóztak minden.
Az osztályban 10 lány van. Ebből 1 vagyok én 1ő, a többi 8 is ilyen, csak másképp. Ők gazdagok, 2 arany gyűrű van mind a 1 ujján.
Egyébként nem hiszem hogy akart nemet mondani, hiszen már 10 évesen azt mondta nekem:
"úgy várom már a felcsinálás napját"
Ez talán mindent elárul.
Szia.Ezzel nem vagy egyedül.Mi 4en voltunk legjobb barátnők.Az egyik közülünk elkezdett pasizni,cigizni más már nem is érdekelte őt,lefeküdt több fiúval már 13évesen.Azóta amióta igy megváltozott már nem vagyunk barátnők.Ő mindig sir,és szomorkodik,hogy miért nem vagyunk jóban,de tudja nagyon jól,hogy soha nem lesz semmi olyan,mint régen volt.Már ezerszer megbánta,hogy igy viselkedett,de sajnos késő.Ezek után nem tudunk vele úgy viselkedni,mint régen.
Szerintem te még rosszabb helyzetben vagy,mivel irod,hogy csak ő az egyetlen barátnőd.Próbálj meg beszélni vele,mond meg neki,hogy nem lesz jó vége ennek ha ilyen korán kezdi,ha nem ért meg téged akkor hagyd őt,majd később nagyon bánni fogja.Keress új barátnőket,biztos találsz.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!