Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit reagálnátok ha ezt találná...

Mit reagálnátok ha ezt találnátok a gyereketek fiókjában?

Figyelt kérdés
Egy kisebb kés ami láthatóan nem otthonról származik és egy pár gumikesztyű.
2019. nov. 18. 16:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Értő olvasás egyes.

Légyszike, idézd be ama mondatomat, amiben bárkinek előírnám, hogy mit hogyan csináljon. Leírtam, hogy NÁLUNK hogyan működik a dolog. Te ettől még úgy csinálod, ahogy akarod, nekem nem fáj. Nem az a gond, ha belenyúl valaki a másik cuccába, hanem az, ha ezt a TUDTA NÉLKÜL teszi.

Nem minősítettelek, nincs hozzá jogom, mert nem ismerem az életeteket. Te viszont ezt teszed. Nem érzed ezt visszatetszőnek? Ilyenkor érzem úgy, hogy amit írtam: akinek nem inge... a jelek szerint te magadra vetted. Ez nem az én hibám.

Nem, nem ül semmiféle emberjogi biztos a gyerekeim mellett, mert nincs rá szükség. Tisztában vagyok/vagyunk a jogainkkal és a kötelességeinkkel mi magunk is, nincs szükség arra, hogy bárki figyelmeztessen. Ráadásul ezt nem hangoztatjuk, hanem csak éljük a kis életünket, ahogyan nekünk jó.

Ettől még semmit nem változtat semmin, hogy ha BÁRKI (nem te, vagy a kérdező) engedély nélkül elolvassa a gyereke levelét, az levéltitok megsértése, és bűncselekmény. Ez nem vitatéma. Ez tény.

Érdekes, hogy amikor valakinek nincsenek érvei, akkor elkezd személyeskedni. Annyira tipikus! Nem, nem vagyok szuperszülő, soha nem is voltam, kismillió hibát elkövettem és valószínűleg még fogok is. De legalább elismerem. Szuperszülők nem léteznek, ahogyan szupergyerekek és szuperakárkik sem. Tökéletes ember és tökéletes módszer nincs.

Neked az a jó (nyilván a gyerekednek is - egyelőre), akkor tégy úgy. Nekünk meg amúgy jó, tehát másként csináljuk. NEKED miért fáj az én életem, ha nekem nem fáj a tiéd?

2019. nov. 26. 09:12
 12/13 anonim ***** válasza:
19%

Sokmindent lehet rám mondani,de azt nem,hogy értő olvasásból egyes lennék..

Olvasd vissza amit írtál,és filózz el,hogy amikor valakinek a véleménye miatt,azt írod,hogy agyonkontrollálja a gyerekét mert bele mer nyúlni a cuccaiba..vagy ha nem mondja el a gyerek az intim dolgait,akkor ott nincs bizalom...

Nem beszélve az enyhe iróniáról,a "megengedheted magadnak a a turkálást..."mondatodban.

Ergo: nem szó szerint-ez tény, de minősíted aki vagyok,ha nem úgy véleményezek valamit,ahogy neked tetszik.

Lényegében lefikázod azt aki nem úgy él ahogy azt Te leírod,miképpen élsz Te.

Levéltitokkal kapcsolatos válaszod nem vettem magamra,úgy értettem ahogy kell.

Közhelyekkel jössz: akinek nem inge,nem veszi magára...

Úgy unom már,hogy vannak főokosok,akik felköhögnek valamit,aztán elkezdenek sipákolni...

Figyeljt,Te nem azt írtad,hogy : Ez az én véleményem...stb

Hanem jössz a levéltitokkal,meg korlátozással,meg egyéb ilyesmivel...

..és Te nem minősítessz…

Vitaképtelen vagy...mert az a kölcsönösségről szól,Te pedig kőbunkóval lecsapod a labdát...más meg áll hülyén nézve,hogy megjött a megmondóember...

Úgy

2019. nov. 26. 14:19
 13/13 anonim ***** válasza:
24%
Nem vitatkozom. Nincs kivel.
2019. nov. 26. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!