Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti megendednetek neki?

Ti megendednetek neki?

Figyelt kérdés
Elsorsorban a szuloktol kerdeznem, hogy megendednetek e a 15 eves lanyoktoknak hogy amig 3 napra elutaztok egyedul legyen otthon. Biztonsagos kornyeken vagyunk es nagyon onallo
2019. nov. 10. 22:05
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Erre azt tudom mondani hogy 15 évese válogatja, de a te gyerekedet csak te ismered.
2019. nov. 10. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Nem hagynám otthon.

De ezt már kérdezted, jó nagy flamewar lett belőle.

2019. nov. 10. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Engem is otthonhagyott anyukám nyugodt szívvel, én is így leszek a lányaimmal. Ismerem őket, tudom, hogy megbízhatóak.
2019. nov. 11. 02:15
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Jah, ha betörnek vagy kigyullad a ház, sokat segít, hogy megbízható a gyerek.
2019. nov. 11. 03:58
 5/8 anonim ***** válasza:
67%
Biztos hogy nem. 15 évesen még gyerek.
2019. nov. 11. 05:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most töltöttem a 16-ot és a szüleim pont múlt héten mentek el 2 napra. Ugyanúgy felkeltem reggel, bementem iskolába, nem értem hogy mi a probléma. Ahogy írta valaki, egyénfüggő, de szerintem egy normális 15 évest otthon lehet hagyni pár napra (és ahogy írtad, önálló). Mindenki ismeri a gyerekét (jó esetben) , engem is azért tudtak itthon hagyni mert bíznak bennem annyira.
2019. nov. 11. 20:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
15 évesen voltam 3 napig először egyedül én is, minden rendben volt. Most 17 éves vagyok, erre nincs rendszeresen szükség, de előfordult azóta, most is 3 napig teljesen egyedül voltam.
2019. nov. 11. 20:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Meg engedném, ha van aki ranezzen napközben.

Engem 14 evesen a 8 éves öcsémmel otthagyták éjszakára az erdei házikóban, a tűzzel is tudtam bánni, kaját is csináltunk erdotuz nélkül.

De a mai gyerekek másabbak.

2019. nov. 12. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!