Fiús anyukák! Ti megengednétek a 17 éves fiatoknak hogy a barátnőjénél aludjon hetente egyszer amikor másnap nincs iskola?
Fiam is van, lányom is van, és voltam én is fiatal lány, akinél ottaludt a barátja (aki aztán a férjem lett).
Én engedném, bár attól is függ, hogy a lány szülei hogy fogadják. Tehát ha puskával várnák a fiamat, akkor nem engedném. Ha úgy fogadnák, mint az én szüleim annó a férjemet, akkor engedném.
Ne legyenek senkinek illúziói, ha egy pár szexelni akar, akkor megoldják. Akkor inkább házban, ágyban szexeljenek a gyerekeim, ne bokorban, ne kelljen elszökni, ne kelljen hazudozniuk és trükközniük.
A gimnáziumomban volt egyszer egy botrány. Egy párocska minden délután ottmaradt, és kiderült, hogy a wc-ben szoktak együtt lenni. A lányt kirúgták (a fiút nem). A tanárok felháborodtak, hogy hogy lehet ilyet iskolában csinálni, egy értelmes tanárnő volt, aki azt mondta, hogy vajon mi lehetett otthon a gond, hogy nem otthon intézték ezt a dolgot...?
(Régen amúgy azért tiltották a szexet, mert nem volt hatékony védekezés, és a házasságon kívül született gyerekkel nem lehetett jogilag mit kezdeni. Most már van védekezés, értelmes tini is tudja használni, meg ahhoz, hogy egy gyereket ne bélyegezzen meg fattyúnak a társadalmunk, nem kötelező a szüleinek házasnak lenniük. Tehát már értelmetlen a házasságban nem élő fiatalok tiltása a szextől.)
Igen. És a lányomnak is. Nekem lányom van, meg lesz neki engedve, ha úgy alakul.
Miért ne?
Én már 16 évesen nem voltam szűz.
Hát én lányomnak is megengedném, nekem is megengedték a szüleim 16 évesen. Nem lettem se ribi se semmi, 4 évig jártunk és akkor már fél éve, ismerték a fiút is.
De miért ne engednéd? Azt hiszed akkor nem dugnak? Legyen nála mindig koton, hívjátok meg a lányt is magatokhoz, legalább nappalra ha ilyen félősek vagytok...
Az enyémnek igaz, hogy nem barátnője hanem barátja van, én pedig nem anyuka vagyok hanem apuka, de azért leírom. :D
Mivel a másik fiú kollégiumos Pesten, mi pedig onnan majdnem 100 km-re lakunk, így hétközben nem is lehetne lehetőségük egymásnál aludni, de még csak találkozni sem. Hétvégén meg szoktuk nekik engedni, és mivel egész héten nem látják egymást ezért hétvégente szinte mindig kihasználják az időt. Pont emiatt felváltva van az ottalvás, egyik héten nálam alszanak, következőn náluk, hogy ne legyen elege egyik szülőnek sem :D
Szóval igen, meg van engedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!