Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » SOS! Mire költhetett?

SOS! Mire költhetett?

Figyelt kérdés
Tesóm Pesten él és négy nap alatt elment vmire 200 000 ft-ja. Nagyon félek, hogy drogozik! Hazudozik mindenben! Mire mehetett el ennyi pénz szerintetek, ha nem drogra?
2010. júl. 16. 11:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%

Póker, vagy valami egyéb pénznyelő játék, de 200000 drogra nagyon sok, azért ennyire nem drága, hogy 2 nap alatt elmenjen, hacsak nem volt már előzőleg sok tartozása és azokat adta meg.

De kérdezd meg tőle.

2010. júl. 16. 11:56
 2/17 A kérdező kommentje:
Tagadja, hogy drogozna. Azt mondta úgy berúgott, hogy nem tudott magáról és nem tudja hol a pénz, eltűnt. Ez a sztori úgy ahogy van hazugság volt, ez ki is derült!
2010. júl. 16. 11:59
 3/17 anonim ***** válasza:

Miért nem őt kérdezed, hogy mire költött ilyen sokat?! ha elég jó a viszonyotok, akkor szerintem nyugodtan kérdezd meg őt, de ne érezze támadásnak a kérdésed, mert akkor választ nem fogsz kapni rá. és honnan volt neki ennyi pénze, dolgozik?

miből gondolod, hogy drogozik, vannak arra utaló jelek?

bár azt is irtad, hogy hazudozik, igy elég kicsi az esélye annak, hogy elárulja mire ment el ennyi pénz.

sajnálom, hogy segiteni nem tudok, de ezt nektek kellene megbeszélnetek és a szüleiteknek, szerintem!

2010. júl. 16. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
Én ismerek olyanokat, akik tényleg "csak" brutálisan berúgtak, és eltűnt a pénzük, volt, akinek "csak" 50 ezer, volt, akinek másfél millió a kártyájáról. A drog nem ennyi. De ha elmegy a nagy pesti éjszakába járhat így. Egy drágább peep show-ban vagy egy kaszinóban egy este alatt el lehet verni. Úgy, hogy mattrészegen semmire sem emlékszel. Avagy kirabolták.
2010. júl. 16. 12:08
 5/17 A kérdező kommentje:
Olyan valamire költötte amit utólag is tudott fizetni. Kapott 100-at, aztán meg jött hogy berúgott elhagyta még 100 ugyanarra a dologra. Sajnos vannak drogra utaló jelek is. Azzal magyarázza, hogy vért adott.
2010. júl. 16. 13:22
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha csak 1 max 2 helyen van megszúrva akkor valószínűleg vért adott. De ha több helyen szét van szurkálva a vénája akkor elég valószínű hogy lövi magát, de az a 200.000 akkor is nagyon sok...
2010. júl. 16. 18:01
 7/17 anonim ***** válasza:
40%

Ha csak úgy kérésre tudtok neki adni 2 x 100000 Ft-ot, akkor ne csodálkozzatok semmin.

Az ilyen elkapatott újgazdag hülyegyerekek válnak leghamarabb drogossá, mert az olyan menő... Mondjuk a heroin már a legteteje, azért senki nem azzal kezdi, szóval már kellett lenni előzményeknek is.

Beszéljetek vele és NE ADJATOK neki pénzt. Ha albérletben lakik a szüleid utalják át a tulajnak a pénzt, csak minimálisat adjanak épp kajára elég legyen.

2010. júl. 16. 18:03
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a tesódat. azt sem tudjuk hány éves.egyedül él?vagy van barátnője?mert lehet hogy rá költötte, vagyis magukra.nem kell egyből arra gondolni hogy drogozik..lehet hogy valami teljesen más a magyarázata ..
2010. júl. 16. 18:32
 9/17 anonim ***** válasza:
csak a kezén lévő szúrásokból következtettek arra, hogy drogozik? vagy van valami más is? utolsó voltam:)
2010. júl. 16. 18:32
 10/17 A kérdező kommentje:
csak a szúrásból meg hogy hazudozik össze-vissza és mire másra mehet el ennyi pénz. Ennyiből gondoljuk, hogy az lehet. 20 éves. Egyedül van most koleszba. Csaja elmondása szerint van, nem költ rá. Nem gondolom, hogy újgazdagok lennénk. Mondta, hogy mire kell, szüleim arra adtak. Én hülye meg megsajnáltam és szinte az összes spórolt pénzemet odaadtam neki.
2010. júl. 16. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!