Mit tehet a gyamugy ha 16eves vagyok meg ebbe az evbe tankoteles es nem jarok be suliba? De mar csak 2 honap van az iskolabol.
Nem ez volt a kerdesem. De koszi csicska hogy valaszoltal☺Nekem iskola nelkul is tokeletes eletem lesz. Es en ebbe biztos vagyok. Nem ugy mint neked... gondolom milyen eleted lehet😂
Igen rettenetes életem van, sírva nézem a bankszámlámon a milliókat miközben a saját 3 szobás lakásomban ülök, mielőtt mennem kell a gyerekért a magánoviba, majd este étterembe megyünk a férjemmel megünnepelni hogy előléptettek és ezzel a fizetésem átugrott a havi nettó 500 ezret, és ma van a 10 éves házassági évfordulónk. valóban szánalom életem van... :-D Na majd integetek neked pár hónap múlva mikor az árokból szedegeted a szemetet közmunkán :-D
Tehát tökéletes életed lesz. :) A szülőktől biztos nem, mert ha nem lennétek csórók nem aggódnál itt a pénzbírság miatt.
A hozzád hasonlók számára a tökéletes nyilván a sok pénzt jelenti, amit 8 általánossal egyetlen szakmában lehet megkeresni, főleg ha nő vagy. Hát sok sikert hozzá, nem irigyeljük tőled.
Ne hagyd ott a sulit, mert megbànod.
Sajàt tapasztalat.
Felnőttként kapcsoltam, akkor tanultam.
Gyàrban dolgozni nem leànyàlom, sem takarítani.
A gyàmügy semmit nem fog màr csinàlni, a csalàdi pótlékot megvonjàk a szüleidtől.
Tényleg ne hagyd abba a tanulàst.
Ha az adott szakma nem tetszik amit tanulsz, vàltsàl.
34 évesen, édesanyaként én màr így gondolkodom, ne cseszd el az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!