Hiányzással kapcsolatban felvilágosítanátok?
Igen, 1 tanítási nap, az 8 tanóra. Nálunk is így van, a napközire is számolnak hiányzást, miközben ha csak arról viszed el, akkor azt nem kell igazolni.
Szerintem az e-napló miatt van, így lehet csak bejegyezni.
Utolsó,több fajta e-napló is létezik. Nem biztos, hogy nálatok is ugyanaz van, mint a kérdezőéknél.
Amúgy kérdező, nem mindegy, hogy hány óra van beírva???
Nekem 4 napot hiányzott a lányom eddig az iskolából, és a Kréta úgy mutatja, hogy ez 50 db tanóra. De nem hiszem hogy ez számít, ez csak annyi hogy a rendszer így számítja. Ettől még nem fogja hamarabb átlépni az éves hiányozható órák számát. Nálunk ilyenek is órának vannak beírva hogy ebéd, uzsonna, zenehallgatás, heti értékelés, levegőzés meg ilyesmi.
A rendszer szerintem minden egységet (tehát ahova beírnak bármilyen szöveget mint foglalkozást) órának számol és ezért ír ki ennyit. A rendes tanórák száma nyilván nem ennyi.
Szia!
korábban írtam, hogy nálunk az e-naplóba (kréta) a teljes napot bejegyzik, ami napi 8 óra hiányzás. DE tegnap kézhez kapott bizonyítványban ugyanez az e-napló már csak 5 órát számolt egy napra, vagyis a tényleges tanórákat.
Valószínű, bálatok is így lesz, a félév lezártával korrigál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!