Fiam 7 èves 2. os szerinte utálja a tanárnője!?
Nehéz kérdés.
Első körben megpróbálnám kideríteni az igazat, de ez nagyon kérdéses, hogy fog-e menni. Többi gyerekkel, szülővel, pedagógussal is beszélnék, nem számonkérve, hanem mindenkit meghallgatva. Gondolom más is tanítja, egy osztályban minimum két tanító van, a többiekkel milyen? Sajnos láttam már makacs, hamisan vádaskodó agyonkényeztetett gyereket és pályára alkalmatlan tanerőt egyaránt. Hogy itt melyik áll fent azt nem tudhatjuk, nehéz is kideríteni.
Mindezek mellett komolyan gondolkoznék a váltáson. Ha ki is derül az igazság nem biztos, hogy ezt a kapcsolatot helyre lehet hozni. Fiad is lehet makacs, dacos vélt vagy valós sérelmei miatt és a tanítója sem biztos, hogy ennyi konfliktus után úgy néz már rá valaha ahogy kellene.
Osztàlyt vàltani?Nem mindenhol van x évfolyamból 30 osztàly.Lànyom osztàlya pl 12 főből áll, a 4.-ek pedig 8-an vannak.
Vidéken is élnek emberek, bàrmilyen hihetetlen.
Beszélj egyszerre a tanàrnővel és a gyerekeddel.A gyerekek hajlamosak néha eltúlozni a dolgokat, de hallottam màr idióta pedagógusról is, szóval az igazsàgot derítsd fel, s aztàn annak függvényében hova tovàbb.
Én tudom, a lànyom csak egyszer csesztetnék, àtvinném a szomszéd faluba suliba.
De itt szerencsére ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!