Ha a gyerekkel csak annyi a "gond", hogy lassú, érdemes még egy évig az oviban tartani?
Figyelt kérdés
Nincs vele semmi más gond, értelmes, súlya-magassága megfelelő, fogváltása megkezdődött, betűket, számokat ismeri, szépen rajzol, de nagyon nagyon lassú (pl. öltözés, pakolás), és néha elkalandozik. Hátrány lesz ez az iskolában?2018. nov. 24. 15:17
1/9 anonim válasza:
Nem biztos, van aki hamar hozzászokik. Hány éves?
2/9 A kérdező kommentje:
Májusban lesz 6. Nem szokta produkálni sem magát, inkább az a passzív csendes megfigyelő típus.
2018. nov. 24. 19:09
4/9 anonim válasza:
Én megkérdezném az óvónénit. Jól ismeri a gyerkőcöt, és több tapasztalata van az iskolaérettséggel is.
Egyébként én a nem felé hajlanék.
5/9 anonim válasza:
az enyém is lassú, a leglassabb az osztályból. örökölte ;)
néha kicsit macerálják miatta, de ennyi.
6/9 anonim válasza:
én még hagynám 1 évet oviba ,hátha jobb lesz figyelme .
7/9 anonim válasza:
Szintén májusi születésümet 6 évesen engedtem a suliba,ő is lassú,és ez megmutatkozott a suliban is.Én megbántam,még annak ellenére is,hogy szépen teljesít a suliban,de a lassúsága itt is kiütközött.Biztos visszatartanám még 1 évet.
8/9 anonim válasza:
Júniusi születésű lassú lányom 7 évesen kezdte a sulit. Igaz, hogy az ovi utsó éve nem volt túl nagy izgalom neki, de most úgy látom, jobb, hogy így döntöttem. Sőt, magamban egyenesen ujjongok, hogy milyen jó döntés volt. Már másodikos.
9/9 anonim válasza:
Ha az értelmi képessége rendben van, akkor nyugodtan mehet 6 évesen iskolába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!