Alsós gyereke (i) d este mikor alszanak el, reggel mikor kelnek?
Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 14:17
1/28 anonim válasza:
Este 9, reggel 6, hétvégén reggel 7.
2/28 anonim válasza:
Fél10-10 körül alszik el, reggel 6:30kor keltem. Szünetben és hétvégente van, hogy később fekszik, kelés változó 10-12 között általában.
3/28 anonim válasza:
9-kor fekvés, 6.30 ébredés. Hétvégén is, így nincsenek kidőlve hétfőn.
4/28 anonim válasza:
9 körül alszik el este és 6kor kel. Hétvégén 10 körül alszik, de van, hogy 11,teljesen változó. Az ébredés is, 6 és 8 között.
5/28 anonim válasza:
22:00korul fekszik le es 7:20kor kel 10 eves fiam
6/28 anonim válasza:
Fél 9-kor van lámpaoltás. Olyan negyed órát még ébren van és utána reggel fél 7-ig, akkor keltem, mielőtt indulok dolgozni.
7/28 anonim válasza:
Fél 9 -3/4 9kor van fekvés, 6:30 körül keltés. Egy alsós és egy ovis.
8/28 anonim válasza:
Fél 10-kor már biztosan alszanak, ébresztő 7-kor. Hétvégén az ovis ugyanúgy felkel 7 körül, az iskolások max 8-ig alszanak.
9/28 anonim válasza:
Uh de durva elöttem mindenki, vagy az én gyerekeimnek nagyopbb az alvás ideje.
Nálam 19:30-20:00 között fekvés van. Ès még így is 6:45-s keléskor álmosak.
10/28 anonim válasza:
9 körül alszanak el és fél 7-kor van ébresztő. Hétvégén tovább alszanak. Az egyik majdnem 9-kor kelt ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!