Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Betudnának illeszkedni 9 és 5...

Betudnának illeszkedni 9 és 5 éves fiaim a magyar iskolai rendszerbe úgy hogy amerikában éltek idáig?

Figyelt kérdés
Gondolkodunk a haza költözésen a férjemmel, de a gyerekek nem beszélik a magyart jól.
2018. szept. 12. 09:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Európából talán hazajönnek, Amerikából nem hiszem.
2018. szept. 12. 11:08
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Köszi a nulla százalékot, én 3 éves voltam amikor a szüleim Németországból USA-ba, majd 6 éves amikor onnét fel évre Izraelbe, végül visszaköltöztek Magyarországra.

Én tapasztalatot írtam ami 0 %, a feltételezések meg ennél többet érnek :)

2018. szept. 12. 11:16
 13/17 anonim ***** válasza:
49%

Csak az iskola miatt jönnétek haza???

Szerintem sok-sok amerikai járja ki azokat az iskolákat, és jónéhányan viszik is valamire.

Itthon meg, egyre rosszabb az élet. Egy hazug korrupt ország, amit szép lassan csődbe visznek.

Sok iskolákban lassan nincs fűtés, a szülők viszik a krétát, sőt, tanár se nagyon van már, úgyhogy a színvonal itt is esik. Ha megbetegszel, vagy mélyen a zsebedbe nyúlsz, vagy hosszú hónapok alatt kapsz ellátást. AMi olyan, amilyen, mert már orvos sincs.

Tényleg ebbe a szutyok országba akarsz jönni??? Ahol már lassan jövőkép sincs???

(igen, mi is gondolkoztunk a kivándorláson...)

Bocsi, hogy ennyire elmentem a politika témába, de tényleg érdekel, mi vezérel a hazaköltözésre, szerinted mi lenne itt jobb.

2018. szept. 12. 11:24
 14/17 anonim ***** válasza:
50%
En haza nem jonnek az tuti!
2018. szept. 12. 11:44
 15/17 anonim ***** válasza:
86%

Az enyémek gond nélkül beilleszkedtek, sokkal jobban szeretik a magyar sulit, mint az angolt (tudom, furcsa, de ez egy többtényezős történet). Mondjuk a mieinknek magyar az anyanyelvük, és olvasni is megtanítottuk őket magyarul még kint.

Valószínűleg menne a tieidnek is, de ha a magyart eddig elhanyagoltátok, fognak szenvedni az elején, a nagy mindenképp.

2018. szept. 12. 13:48
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Leírásod alapján a nagynak nehezen menne a beilleszkedés, eléggé megszenvedné, emiatt biztos, hogy nem jönnék haza.

Ő már eleve idegenkedik az országtól, ha muszáj lenne ideköltöznie azt nagyon megszenvedné. Ennyi idősen én már nem venném ki a megszokott környezetéből, főleg ha azt szereti is, mert az nagyon nagy törés lehet neki, és egész életében visszavágyna, valószínű amint tehetné vissza is költözne Amerikába.

2018. szept. 12. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Sajna a nagynak előről kéne kezdenie a sulit 1 osztálytól az abc és az írás miatt .ha van pénzetek elég járhat itt is amerikai suliba van budapesten ilyen.
2018. szept. 12. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!