Iskolaváltás tanár miatt? Mennyi idő az átfutási idő? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ma meg volt az évnyitó, és kiderült, hogy az a tanár akről úgy tudtuk, hogy nem fogja tanítani már a gyereket, mégis marad sajnos! Ha tudtam volna akkor már eleve átirattam volna a másik iskolába! Hétfőn már telefonálni fogok a másik iskolába, hogy vegyék át! Kérdésem; mennyi idő kell mire átmehet oda? Félek ha kiderül, hogy mi miatt viszem át máshova addig rossz jegyeket kap vagy megjegyzéseket kap szegény! Általános iskoláról van szó! Köszönöm a válaszokat!2018. szept. 1. 01:18
11/17 anonim válasza:
Az új iskola kiállít egy befogadó nyilatkozatot, azt vidd be személyesen a régi suliba, mert úgy gyorsabb, mintha postán küldözgetné a suli a másiknak. Ha ezt bemutatod a régi suliban, onnantól a rendszerben rögzítésre kerül és a gyermek már hivatalosan is az új suli tanulója lesz, ekkortól járhat az újba. Nálunk így ment.
12/17 anonim válasza:
nekünk kellett váltani,igen tanár miatt,és nem azért mert szigoru volt vagy hasonlo,egyszerüen annyira utálta a fiamat h szegényt már minden dokihoz hordtam mi a baja,nem is gondoltam a sulira...3 honap alatt 3 kilot fogyott a 22 kilos fiam elsőben!!!szoval téliszünet előtti nap bementünk az igazgatónőhöz,és jeleztem mit szeretné.szünet után kezdhettünk az uj suliban.
13/17 anonim válasza:
Ha egy gyerek szorgalmas s meg van benne az igyekezet akkor a legotvarabb suliban is megállja a helyét,ez személyes tapasztalat a saját gyerekem nyomán.
14/17 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki! Azért sokan nem könnyítitek meg az ember helyzetét! Bocs, hogy kicsit panaszkodtam, ami bennem volt kiírtam!Talán dühből talán együttérzést remélve! Sebaj megtanultam, hogy mindenkinek van egy véleménye! Arra voltam kíváncsi, hogy mennyire tudjuk megsűrgetni ezt az átiratást! Nem tudtam aludni járt az agyam ki kellett írni magamból! Bocs. hogy az időt erre a kiírásra kellett pocsékolni!Pont erre jó ez a gyakori,hogy a hülye kérdéseket fel lehessen tenni!Regényt tudnék írni a tavalyi éveinkről mennyi kudarcon van túl a gyerek! Nem áll bukásra nem erről van szó közepes tanuló, de van amiből tudna jobban teljesíteni ha lenne ideje rá!
2018. szept. 1. 09:31
15/17 anonim válasza:
Nagyon gyorsan at lehet iratni. Hetfo delelott bemesz az uj iskolaba, beszelsz az igazgatonovel, viszed a papirt a regibe es kesz is van. Ez napok alatt megy, csak kezdjel neki.
Azert a gyerekkel beszeld meg, o is szeretne e menni? Az uj iskolanak meg kerdezoskodj utana, nehogy meg rosszabb legyen.
16/17 anonim válasza:
Kérdezo, te is visszaulhetnel az iskolapadba. Tudtad, hogy a felkiáltójel nem arra való, hogy minden mondat után odabiggyeszd?
17/17 anonim válasza:
Az iskolaváltás lehet akár 5 perc is ha találsz egy olyan másik iskolát amelyik hajlandó befogadónyilatkozatot adni a gyermekednek. Egy iskola nem köteles átvenni a gyerekedet.
Egy tanár miatti iskolaváltással elvből nem értek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!