Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szoktatok valamit adni a...

Szoktatok valamit adni a tanitónéninek Nőnapra?

Figyelt kérdés
Nem tudom mi a szokás, mert kislányom elsős. Köszönöm, ha írtok.
2018. márc. 5. 10:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2018. márc. 5. 10:37
 2/12 A kérdező kommentje:
És ha apuka viszi, hozza iskolába a gyereket apuka sem?
2018. márc. 5. 10:39
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Lányom van, nem adtunk. Apuka se. A fiúk vittek.
2018. márc. 5. 10:49
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
A nőnap diszkriminatív ünnep, ideje lenne eltörölni. A tanító néninek nem kell adni ilyenkor semmit, akár férfi viszi a gyereket, akár nő. Év végén szokás adni valamit vagy közösen, vagy egyénileg, de természetesen az sem kötelező.
2018. márc. 5. 10:51
 5/12 anonim ***** válasza:
38%

Nekem elsős kisfiam van, és visz be virágot vagy csokoládét/kekszet (még nem tudom mit) úgy, hogy minden lánynak jusson az osztályból, így a tanítónéninek is.

Amikor én ilyen kislány voltam, örültem, ha kaptam. Az osztályból a fiúk (vagy a szülők) lelkesedése olyan 4.-ig tartott ki. Utána már csak hébe-hóba volt nőnapozás.

Én szeretném, ha a fiam tudná, hogy ilyenkor illik felköszönteni a nőket.

Ha neked kislányod van, akkor nyiulván te apukaként gondolkodsz el ezen. Ha jó a kapcsolatotok, van napi kommunikáció, akkor én adnék a helyedben.

2018. márc. 5. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
38%
Ha lenne valami minimalis fogalmad arrol, hogy minek az ünnepe a nőnap, máris rajonnel, higy nem diszkriminatív. Sőt....
2018. márc. 5. 10:53
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
ennyi erővel az igazgató nénit, a takarító nénit és a portás nénit is meg kellene ajándékoznod.
2018. márc. 5. 10:55
 8/12 anonim ***** válasza:
az nem diszkriminatív, hogy újévkor a fiúk járhatnak újévet köszönteni, húsvétkor meg locsolni, és gyűjthetik érte a csokit meg a forintot???
2018. márc. 5. 13:41
 9/12 anonim ***** válasza:

" újévkor a fiúk járhatnak újévet köszönteni"

bocs, de erre muszáj rákérdeznem, hogy ez mit takar? sosem hallottam még.

2018. márc. 5. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:
9, nálunk szokás, hogy a kisfiúk körbejárják a rokonokat, elmondanak egy újévköszöntő verset és kapnak pár forintot (apuka, mert ugye ő viszi, meg pálinkát)
2018. márc. 5. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!