Hova tudok fordulni?
A lányom osztályfönöki döntéseivel nem igazán értek egyet,igazságtalanbak tartom a büntetéseit amiket kiszab.
Próbáltam megbeszélni vele,sokertelenül.
Majd az igazgatóhoz fordultam szintén nem sok sikerrel.
Szerettük volna ha másik osztályba kerülhetne ezt szintén nem engedélyezték,csak azt hogy váltsunk iskolát.
Kérdés aki járt már hasonlóban:
Ha meghoz egy pedagógus egy döntést akkor a szülőnek semmi joga nincs azt kifogásolni?
Gyakorlatilag tudod, hogy iskolát kell váltani.
Lehet, ők látják annyira tárgyilagosan a gyerek dolgait, te pedig árnyatabb képet kapsz otthon a gyerekedtől.. szerintem ennyire gyerek ellen nincsenek, csak nagyon kirívó esetekben..
Szerintem igen.
Hisz leirtam amiket tapasztaltam.
Nem szent a gyerekem ez tény,de hogy legyen igazságérzete a gyerekemnek ha őt büntetik a többit nem?
Rendben.
Leirok mindent
Dohányozni látták állitólag iskola időben az iskolán kivül./azt nem tudom hogy került ki az iskolából,állitólag a tanár tudott róla/
Ezt jelezte az osztályfönők fel,természetesen megkapta tőlem a büntetését.
Nem értek vele egyet hogy cigizett,illetve kipróbálta.
A kővetkező eset ő és egy osztàlytársnője civakodtak oda-vissza k...ták egymást.tudomásom szerint nem csak a lányom piszkálta a lányt hanem többen.
Az osztályfönők elmondása szerint tudja hogy a lányomtól ered ez és nem a másik láytól ezért azt a büntetést kapja hogy nem mehet az osztálykirándulásra.
Kértem higy tisztázzuk az esetet hogy megkérdezhessem hogy a lány miért beszél igy a lànyomról,erre ő válaszként azt mondta hogy az édesanyja beleegyezése kell.
Másnap közölte hogy az anyja nem engedi ilyennek kitenni a lányát igy az én lányom megkapta a büntetést,de ő nem.
Szerintem az.
Szabhatott volna ki mást is,igazán nem hat meg az osztálykirándulás sőt a zsebembe hagy 30000 forintot,de lelkileg a gyereknek ez úgy jön le hogy kiközösitették.
Kedves utolsó!
Ez komoly?
Igen tanulja meg,de a másik félnek nem kell ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!