Mehetek szerintetek úgy suliba, hogy az egyik szemem egy nagy kötéssel le van most ragasztva?
Figyelj, nekem úgy egy hónapja totál lebénult az arcom baloldala, de teljesen. Rejtély, hogy mitől. Aztán a doki szteroidot akart felírni nekem, de nekünk van otthon PowerStrips-tapaszunk, ami ugyanazt tudja csak természetes anyagokkal, ez ilyen barna tapasz,rajta a "szeretet" szó 17 nyelven, szóval elég mintás. Megmondtam a dokinak hogy semmi pénzért nem fogok egy fillért se kiadni szteroidra, van más. Fogtam egy ilyen tapaszt, formára vágtam hogy az egész arcomat befedje. El lehet képzelni, én voltam Janus, a kétarcú iszen, vagy az Operaház fantomja, és így jártam el mindenhová. Nem sz*roztam azon, ki mit szólt hozzá! Jelenség voltam, de nem mindenki nézett meg, aki meg megkérdezte, hogy mi ez rajtam, természetesen viselkedtem vele és válaszoltam. Szerintem ugyanígy járj el te is, és ne ezen rágózz, mert még becsavarodsz! Akkor ciki ez, ha te ezt mahyarázod be magadnak, egyébként nálad most ez az élethelyzet, ezt fogadd el, azt a szót, hogy ciki meg egy életre felejtsd el, mert ilyen nincs! Vili? :)
Mi a baja am a szemednek? És melyik szemed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!