Elsös gyereketek mar kapott hazifeladatot?
Második vagyok, csak azt áruljátok el, miért lett nullás a válaszom, csak logikusan kikövetkezettem, hogy biztosan lesz elsőben is, ha már oviban van.
A lefele kezecskét vadul nyomóktól azért örülnék egy válasznak, mert tudtommal semmi rosszat nem írtam, csupán az igazat.
Kedves #2 és #12
a kérdés arról szólt, hogy ELSŐS GYEREKED kapott-e házit a SULIBAN... innentől kezdve abszolút nem releváns, hogy a te OVIS gyereked mit kap az OVIBAN és mit nem.
hát ez nagyon érdekes. de komolyan!
matek házi, összeadások? abból kiindulva, hogy álló és fekvő egyeneseket tanulnak írni, elképzelésem sincs, hogy mikor jut el a fiam odáig, hogy a számokat is rendesen leírja. pedig teljesen értelmes, normális kisfiú, összead, kivon, kicsi számokat szoroz is... de leírni őket?!
1 óra olvasás? harmadikos gyereknek is sokallanám napi szinten.
esténként fél óra kb a mese, amit felolvasok a gyereknek, és hangosan az is fárasztó.
nem tudom, hol van ez a külföld, de elég meredek elvárások vannak az elsősökkel szemben...
bár jobban belegondolva, van ismerősöm külföldön, ahol az iskolai beiratkozáskor külön felhívták a szülők figyelmét, hogy a gyerek szeptemberre ismerje az órát :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!