Másnak is kellett fizetni az állítólag ingyenes tankönyvekért?
Most ment 9-be a gyerekem. A KELLO-ban láttam a megrendelt tankönyveit, és oda volt írva, hogy a gyerek a tankönyveket ingyen kapja. ( a megrendelt tankönyvek ára 16.036 Ft) Ehhez képest be kellett küldeni 23.975Ft tankönyv pénzt, amit végül módosítottak 19.995Ft-ra, a különbözetet visszaadták, egyéb papírt, nyugtát, bármit nem kaptunk.
Összehasonlítottam a megrendelt könyveket a kapottakkal, és egy az egyben stimmel. Tehát nem értem ezt az egészet.
Szülői csak holnap lesz, ott megkérdezem, csak gondoltam hátha valakinek van valami infója ezzel kapcsolatban :)
Igen, tudom ezt a keretösszeg dolgot, meg erről az iskola is tájékoztatott, és igazából nem is azt sérelmezem, hogy nem volt ingyen a tankönyv, csak azt nem értem, hogy ha a KELLO-ban 16.000Ft a megrendelt könyvek ára, akkor miért fizettünk 20.000-et, amikor darabra ugyanazokat kaptuk meg..
Persze azt sem értem, hogy az ingyenes tankönyv miért kerül pénzbe, de ráadásul többe, mint a tankönyvellátónál?
Nyilván az sem kizárt, hogy vannak dolgok, amikről még nem tudok, hisz nem volt még szülői, csak egy hete foglalkoztat ez a kérdés, ezért is írtam ide :) Majd megírom mit mondott az ofő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!