Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Van valakinek bármi infója a...

Van valakinek bármi infója a PTE 1. sz. Általános Iskoláról? (Részletek alább. )

Figyelt kérdés
Eljött az ideje, hogy gyermekünknek általános iskolát keressünk. Pécsiek lévén a PTE 1.sz. Gyakorló Általános Iskola merült fel, mert jókat hallottunk a színvonaláról. Az utóbbi időben azonban (csak közvetett forrásokból), hogy bár a színvonal tényleg jó, de a tanárok tudta nélkül az iskolában a város viszonylag prominens személyeinek (jogászok, orvosok, stb.)gyermekei által vezetett bandák vannak, amik terrorizálják a többi gyermeket, és nem ritkán komolynak hangzó fenyegetésekkel különböző dolgokra kényszerítik, illetve fizikailag is bántalmazzák őket. Tudom minden gyermekközösségben van kisebb-nagyobb rivalizálás. Az én időmben is volt, de amiket erről az iskoláról hallottam, azok egészen horrorisztikusak voltak. Meg tudja ezeket erősíteni, vagy cáfolni valaki? Bármelyiknek örülnék. Gondolom nem kell túlmagyaráznom, miért olyan fontos ez nekem.

2017. ápr. 8. 13:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolso válaszolo ez részben igaz de akkor is az odajáro szülötöl kell megkérdezni ilyeneket.
2017. ápr. 11. 13:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Voltam nyílt napon, és ahogy írtátok nem sok minden derült ki. Amit én aggályosnak tartok az, (ahogy szintén megjegyeztétek)nem szerepelt a programban. De azóta beszéltem szülőkkel, akik megerősítették, hogy rengeteg ott a viselkedészavaros "védett" csemete. Ezért döntöttem úgy hogy imkább egy kevésbé "jóhírű", de biztonságosabb helyet keresünk. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
2017. ápr. 12. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!