Lelkileg milyen hatással lesz a gyerekre?
Mikor született?
Nem biztos h megviseli mert jövőre újra kezdi a nagycsoportot, ott is lesznek barátai stb., és jövőre majd velük együtt mehet iskolába.
a leírásod alapján ez vegyes csoportú ovi..a lányom is maradt még 1 évet, és én nagyon szilárdan mondtam neki, hogy jobb ha maradunk még játszani, most ő lesz a legnagyobb a csoportban, és sokat segíthet majd a kicsiknek, és az óvónéniknek..és így is van...:)
Szóval Te ne ijedj meg, és akkor a kislány is elfogadja...én nagyon maradáspárti vagyok amúgy is, hidd el, semmi baja nem lesz tőle...
a többiek szüleivel én jóban voltam, és az erlső hónapokban minden héten találkoztunk ovi-suli után a játszón, aztán szép lassan leépült ez is, és a csoportban kialakultak új barátságok, már nem is emlegeti őket...
ha mégis félreértettem, és sima csoport, akkor kicsit nehezebb, akkor meg azt mondanám nagy elszántsággal, hogy a tavaszi, nyári gyerekenek még maradniuk kell, ez így szokott lenni...és kész.
A barátnővel mindenképp tartsátok a kapcsolatot, az én lányom mondjuk nem ilyen 1 személyhez kötődős, több gyerekkel is jól elvannak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!