Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szerintetek is hülyeség a...

Szerintetek is hülyeség a kötelező úszás az iskolásoknak?

Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 21:12
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Miért is az?
2017. febr. 17. 21:14
 2/30 anonim ***** válasza:
71%
nem, előszőr is sportol másodszor meg mindenkinek tudni kéne úszni
2017. febr. 17. 21:15
 3/30 A kérdező kommentje:
Fertőzések (lányoknál különösen), hideg, egymást víz alá nyomó gyerekek, továbbá a tény, hogy a legtöbb gyerek utálja.
2017. febr. 17. 21:18
 4/30 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem. A sport nem árt egy ilyen elhízott nemzetnek, az úszás tudás pedig életet menthet.
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Igen is meg nem is. Jó mert legalább megtanítottak normálisan úszni meg hát a szüleim nem dobtak volna egyből mélyvízbe szóval nem biztos hogy megtanultam volna úszni ha rajtuk múlik mert féltettek.

Nekem kamaszkorban kezdett rossz lenni amikor ment a piszkálás a lányok között, a fiúkkal közös úszásból is csak a baj volt. Aztán ott volt az is hogy a tesitanár egy barom volt aki nem értette meg ha valaki beteg vagy menstruál és nem akar úszni. Sokszor vízes fejjel mentünk vissza a suliba mert nem értette meg hogy a lányoknak nem elég 5 perc a hajszárításra.

6/30 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem nem hülyeség az, hogy a gyerek megtanul úszni és úszik. Ami viszont hülyeség: nulladik órában úszni vinni őket, esetleg napközben, majd félig vizes hajjal rohanni vissza mondjuk matekórára, ahol egésznap ragadnak az uszodavíztől, a vizes cuccuk meg a táskában rohad. Én nap végére hagynám, hogy legyen idő normálisan tusolni, hajat szárítani, aztán hazamenni.
 7/30 A kérdező kommentje:
Nálunk még nem volt kötelező, csak azt hiszem alsoban par evig. Az elejen szerettem, aztan gyorsan megutaltam. Uszni mar regen tudtam elso osztaly elott. En nem akarom a gyerekemet oda jatatni es kesz. Van 5.es gyerek a csaladban es o is utalja.
2017. febr. 17. 21:21
 8/30 anonim ***** válasza:
61%
Egyértelmű hogy nem hülyeség,nézd a jó oldalát,meg tanul úszni. :)
2017. febr. 17. 21:23
 9/30 A kérdező kommentje:
Oke h megtanul uszni, mondjuk 5-10 alkalom alatt (mert nekem ne mondja senki, hogy több kell, lehet hogy neg ennyi sem), de miert kotelezo tobb mint 5 evig?
2017. febr. 17. 21:26
 10/30 anonim ***** válasza:
60%

A lehető legjobb dolog szerintem. A gyerekeim nagyon szeretik, aranyos kis fiatal oktatójuk van. Nagyon játékos módon tanítja őket.

Én is jártam úszni a sulival ott tanultam meg úszni. A férjem 32 éves, nem tudom miért de náluk nem volt úszás oktatás. Egyszerű parasztcsalád gyereke, soha nem voltak strandon a szüleivel vagy nyaralni. Esélytelen volt h megtanuljon, mai napig nem tud.... próbálkozik, de fél a vízben.

Egy jó multinál dolgozik, teljesítménytől függően vannak nyereményutak. Egy egzotikus országba jutott ki tavaly 10 munkarársával együtt, a legtöbb program vizes program volt..... ő az egészet egy óriási mentőmellényben ülve töltötte..... gyakorlatilag mindenből kimaradt, nagyon sajnáltam.

2017. febr. 17. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!