Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mit csináljak, ha semmit nem...

Mit csináljak, ha semmit nem eszik meg az elsős lányom a suliban?

Figyelt kérdés

Mostmár lemondtam a tízórait meg uzsonnát, inkább én teszek be neki valamit.De az ebédet se eszi meg.Sőt, mostmár az sem jó, amit én csomagolok.Pedig már azt is megadtam neki azt a lehetőséget is, hogy azt visz, azt veszek neki amit csak akar.Ez sem jó.

Mostmár itthon is válogat, épp az imént "vesztünk" össze.

Az oviban nagyon jó evő volt, ugyanaz a konyha van.

Megőrülök a tehetetlenségtől.

Egyébként 124 cm, 23,5 kg.

Kezdek bedilizni! :(

2017. jan. 20. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha látványosan visszaesett az étvágya, akkor el kellene vinni orvoshoz, nem?
2017. jan. 20. 18:54
 2/13 A kérdező kommentje:

Ja, ezt azért nem mondanám, mert ha hagynám 0-24-ben megenné a túró rudit, a Dörmit, szóval minden olyat amit altalában a gyerekek kedvelnek.

A kenyeret nem eszi meg, nem jó a rantott hús, sem a húsleves, a zöldségekről ne is beszéljek.

Mostmar a gyümölcsökre is fújjog, egy fajta felvágott nem jó, egyszerűen semmi.

Fél óráig imadkoztam előbb, hogy egyen.

2017. jan. 20. 18:58
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Ja akkor ne csodálkozz ha ilyen dörmit meg mittudomén milyen édességet adsz neki.

Megmondod neki hogy ha eszik normál kaját akkor kap édességet ha nem eszik normál kaját akkor nem kap. Hodd el előbb utób meg fogja enni.

2017. jan. 20. 19:07
 4/13 A kérdező kommentje:

Imád suliba járni, kiváló tanuló.

Dacol másban is, pl. öltözködés.Igaz, ezt tavaly kezdte.Itt van egy rahedli vadonatúj ruha, neki az nem jó, mert "szúr, viszket, fáj a hajam", csak a régiek jók.Hát én meg elnyúzottba nem hordom.

Szinte mintha direkt az ellenkezőjét csinálná mindennek mint amit mondok.

2017. jan. 20. 19:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Igen, ez beválik nálunk.Oké, nagy hisztik árán.De ha az apjánál van pár napot, akkor megint oda minden munkánk a párommal, ugyanis apjánál nincsenek szabályok.Vele meg nem lehet beszélni, mert "hagyjad, gyerek még" duma megy.

Tanítónők meg leszarják, esznek-e a gyerekek.

Szendvicset csomagolok, úgy jön vissza, ahogy becsomagoltam.

2017. jan. 20. 19:13
 6/13 anonim ***** válasza:
85%

Ööööö... az én lányom Aspergeres, rá pont ezek jellemzők: extrém válogatósság (összesen 20 féle ételt eszik meg, de ebben már a köretek is benne vannak), illetve a ruhák anyagára való érzékenység.

Nála ez "normális" tünetnek számít, mondhatni tankönyvi.

Nálatok nem merült még fel korábban ilyen gyanú esetleg? Az érzékszervi túlérzékenység mindenképpen figyelemre méltó...

2017. jan. 20. 19:19
 7/13 anonim ***** válasza:

Igaz macerásabb de csináljatok együtt reggelit, mondjuk sajtos pizza krémes melegszendvicsek zöldséges valami mártogatós szósszal.

Nem kell vele veszekedni mert rosszabb lesz!

Esetleg együtt vásároltok, kivaszthatja mit szeretne enni. Csinálhattok együtt dörmit is, édes sós muffinokat. A gyerekeim sem esznek a suliban, azért meg nem fizetek, hogy meg sem kóstolják csak kikérik és viszik vissza

2017. jan. 20. 19:26
 8/13 A kérdező kommentje:
Ez érdekes amit írtál, nem is hallottam még róla, utána olvasok.
2017. jan. 20. 19:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem komolyan veszekszek én vele. :)

Pont ma próbáltuk ki, hogy akkor valasszon ő magának kajat.Kakaós csiga.Úgy jött vissza, ahogy levittük.

2017. jan. 20. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiam se sok mindent eszik meg az iskolában, de az étlapot látva nem is csodálom. A tízórait én is lemondtam, 9 előtt kapták, itthon meg 7 után fejezte be a reggelit. Persze, hogy nem ette, nem volt éhes. De ő legalább azt megeszi, amit csomagolok neki. Próbálj minél kevesebbet foglalkozni az evésével, mert játszmázás lehet belőle. A magassága, súlya szerintem rendben van.
2017. jan. 20. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!