A tanárnak van joga a cigarettámat?
Figyelt kérdés
Órán felmérőt írtunk, a cigarettám pedig a padon volt. Hozzá sem nyúltam, csak írtam a felmérőt.
Erre a tanár odajött hozzám és mondta hogy még nem vagyok 18 éves, ezért elvette a cigimet.
Mi jogon vehette el ha még az órát sem zavarta, csak a padon volt?
2016. dec. 13. 17:28
1/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, kifelejtettem a címből egy "elvenni" szót.
2016. dec. 13. 17:31
2/16 anonim válasza:
Ès neked van jogod cigid vinni magaddal az iskolába, kisgyerek?
3/16 anonim válasza:
Van, mivel nem oda való.
Ha annyira menőzni akartál, hogy kiraktad az asztalra, hogy mindenki láthassa, akkor most vállald a következményeit.
4/16 anonim válasza:
Joga van kis hülye. Én a helyében ezt jelenteném is. Kiskorú kezébe cigi, pia, drog nem való.
5/16 anonim válasza:
Szóval órán kitetted a padra a cigit, ami távolról sem oda való, ráadásul nem is lehetne nálad, mert kiskorú vagy, és aztán még a jogokat firtatod? Az igen!
6/16 anonim válasza:
Milyen érdekes...
Pár éve ezért mi még lapítottunk volna nagyokat, hogy csak anyám meg ne tudja, eszembe nem jutott volna a tanár jogát megkérdőjelezni. Pedig nem vagyok öreg.
7/16 anonim válasza:
Alapvetően nem, nincs joga. Nem nyúlhat a tulajdonodhoz az engedélyed nélkül. Nekünk ezt egy tanár egyszer elmagyarázta, mikor kölcsönkért egy tollat.
8/16 anonim válasza:
Van joga nincs joga.... Kár ezen vitázni... Legközelebb ne tedd ki a padra és akkor nem veszi el.... Amúgy meg úgy is mindenki erzi rajtad hogy cigiztél/cigizel.
9/16 anonim válasza:
ezért tartunk itt... mert meg merik kérdőjelezni, hogy mihez van joga a tanárnak... én lapítottam volna mint szar a gazban, és azon imádkozom, fel ne hívja anyámat... nem hogy a jogait firtassam :O
10/16 anonim válasza:
Kicsi csíra mit képzelsz magadról?Te sz*rtad a spanyol viaszt?Én még pofán is vágtalak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!