Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Szigethalomra költözünk?!

Szigethalomra költözünk?!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 héten belül Szigethalomra költözünk a Duna part közelébe. Nagyon sok fórumot olvastam, mégis lenne 1-2 kérdésem, amire remélem az itt lévő szigethalmiak tudnak válaszolni.

1. Sok helyen olvasom, hogy van helyi busz, mégsem találok róla menetrendet, megállóhelyeket. Tudnátok erről bővebben informálni?

2. Körzetes iskolánk a Szent István Általános. Vélemények?

3. Aki nem a körzetes iskolába viszi a gyereket, akkor Szigethalomról hová járnak a sulisok? Itt iskola nevet és helyet is mondhattok. Lányom oviban is németes csoportba járt, a mostani sulija is német kéttannyelvű ,így jó lenne ezt az irányt folytatni (imádja a németet). Tudom, hogy a szigethalmi sulik nem kéttannyelvűek, ezért várok ötleteket, tapasztalatokat. Tököli Weöres Sándor Általános Iskola átvenné, de arról sem hallottam sok jót - 2 ember véleményét ismerem.

4. Láttam, hogy az orvosok is körzetekre vannak osztva, ettől függetlenül melyik fogorvost ajánljátok?

2016. szept. 19. 08:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én szigethalmi vagyok, de nincs iskolás gyerekem. (3,5 éves). Viszont a Duna-part közelében lakunk! :-)

1. Van helyi busz, de katasztrófa. Nincs a sulihoz igazítva, sok szülő panaszkodik. (én kizárólag kocsival járok)

[link]

Suliról semmi jót nem hallottam, én Taksonyba, vagy Harasztira szeretném majd járatni. Miklóson is van egy új suli, amit dicsérnek, de oda lehetetlen bekerülni...

Fogorvos: Dr Kóczah Judit.

Gyerekorvos: Kővári semmi esetre se!

2016. szept. 19. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kieg: Miklóson nincs új suli, az egyiknek van új épülete, val.szeg arra gondolsz. Kérdező, több ismerősöm Harasztira hordja a gyerekét, helyi sulikról én se hallottam jókat, Miklósra reménytelen bekerülni nem helyi lakcímmel.
2016. szept. 19. 09:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Tököli suliról tudsz esetleg vmit?
2016. szept. 19. 10:11
 4/10 anonim ***** válasza:

Szintén Halmi vagyok, de én a Mű úton lakom. A lányom most vittem vissza Miklósról a Szent Istvánba. Amúgy Miklósra a kisbusszal járunk át általában, ha nincs kocsi.

Gyerekorvos kettő van, nekem a Lakner a jobb a három gyerek mellé.

A buszt a menetrendek.hu oldalon tudod megnézni, én is azt használom minden nap.

Fogorvoshoz én átjárok Miklósra a Fogház TB rendelésére, nem véletlenül.

2016. szept. 19. 10:50
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Szent Istvánról?
2016. szept. 19. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
A szigetcsépi suli német nemzetiségű, nincs annyira messze.
2016. szept. 19. 13:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem minden suli egyforma. Mindenhol vannak jó és rossz tanárok. Nekem pl a halásztelki Bocskai nagyon nem jött be, akkor már inkább a Szent István.
2016. szept. 19. 13:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Varsányban és Harasztin is van német nyelvű osztály. Nemzetiségi is.
2016. szept. 19. 13:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. szept. 19. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívesen, üdv nálunk :)
2016. szept. 19. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!