Letezik olyan szines ceruza, aminek nem torik a hegye? Tapasztalt iskolas-anyukaktol kerdezem.
Figyelt kérdés
Ket hete iskolas a lanyom, es vadiuj a faber castell keszletbol a barna mar csak kb 5cm.2016. szept. 17. 09:21
11/18 A kérdező kommentje:
Kulonben az elsore vasarolt faber castell egy kifejetten toresallo tipusnak van szanva, a szines bél korul van egy feher kopeny, mondvan, hogy leeses soran majd az torik el, nem a bél. Hat ez ezek szerint nem mukodik a gyakorlatban.
2016. szept. 17. 13:20
12/18 Timcsa80 válasza:
Aldi vastag színese. Két garnitúrát elhasználtunk. Nem törik.
13/18 anonim válasza:
Bic törés állo szinese is is belül töröt hamar,egyedül vastag 3 szög ceruza amit aldi vagy lidl lehetet kapniaz bírja csak .
14/18 anonim válasza:
Harmadik éve ezzel szenvedek... Sokszor már a boltból úgy hozzuk haza a ceruzát, hogy ripityára van törve belül, én nem tudom, hogy szállítják vagy tárolják, de már nagyon elegem van. Amúgy én is sokat rajzolok, a sajátjaim is gyakran ilyenek, pedig én tényleg vigyázok rájuk, nem dobálom.
Elsőben még én is megvettem a Faber Castellt, hát azóta se, mert ahhoz drága, hogy elhegyezzük pár nap alatt. Nekem itthon most Maped ceruzáim vannak, hát ezek között is van egy-két törött már gyárilag, de nem vészes. Bejött még a Herlitz is, de az a fajta, amit én szerettem, már nincs belőle. Amelyikre az van ráírva, hogy nem törik, hát... az is törik.
15/18 A kérdező kommentje:
Két üzletben is kerestem a BIC törhetetlen színes ceruzát. Az első egy pláza, ott nam tartják ezt a márkát, a másik egy kis üzlet, ott azt mondta ez eladó, hogy a törhetetlen ceruza egy f*s (bocsánat, de ezt a szót használta), egyrészt törik az is, másrészt nagyon halvány a színe. Annyit mondott még, hogy minél vastagabb a bél, annál könnyebben törik - ez viszont ellentmond annak, amit az Aldis ceruzákról írtatok. Végül vettem egy háromszögletű (mert ez is fontos a helyes ceruzafogás miatt elsőben) rendes méretű Stabilo készletet 1300-ért, és pluszban két barnát, mert nálunk valahogy mindig a barna törik rommá / tűnik el. Gondolom, most, hogy vettem kettőt, átállunk majd a zöldre vagy a pirosra ;)
2016. szept. 19. 07:41
16/18 anonim válasza:
Én nem értek egyet azzal, amit neked az üzletben mondtak, a vastag belű sokkal nehezebben törik, nekünk azzal semmi gondunk nem volt. Csak nálunk azt a suliban már nem szabad használni, azt mondták, hogy az az oviba való, vagy otthonra, de órán ne azzal dolgozzanak. Jogos, meg minden, csak így sem tudnak normálisan dolgozni, ha a vékony ceruzák meg mindig ripityára törnek belülről.
17/18 anonim válasza:
Szia!Én stabillo szines ceruzákat vettem az elsősömnek,a vastagabb fajtát.Nagyon jónak tünik,egyenlőre,még egy sem tört el:)
18/18 anonim válasza:
Szia!Én 2. éve veszem a fiamnak a 3 szögletű,vastag Stabilo ceruzákat.Soha semmi gondunk nem volt vele.Ráadásul én db-ra veszem,mert pl. rózsaszínből, lilából 2-3 db-ot használt csak el az év során(amíg a többiből 8-9 db-ot,mert állandóan rajzol,színez,készít valamit).Grafitból a vastagabb fajta Faber-Castell-t veszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!