Általános isk. Első osztályban milyen tornaruhát szoktak kérni fiúknak?
Figyelt kérdés
Nekünk fehér atlétát kérnek fehér tornacipővel,meg piros tornanadrág. Én nagyon furcsálom az atlétát, ebben tornáznak a gyerekek?2016. aug. 23. 17:10
2/12 anonim válasza:
Szia. Nálunk is fehér atléta, csak kék nadrággal. A tornacipőről nem írtak semmit. Én meg ezen agyalok, h most akkor milyent vegyek..
3/12 anonim válasza:
Fehér póló, sötét melegítő naci és rövidnaci. Cipőben annyit kérnek, hogy fehér legyen a talpa, és fűzős, nem tépőzáras.
4/12 anonim válasza:
Nálunk fehér póló, sötétkék vagy fekete rövidnadrág, tréningruha nincs kikötve a színe). A cipő tetszőleges, de tesitanár barátnőm azt mondta, mindenképpen edzőcipő legyen, ne a vékony vászon tornacipő.
5/12 anonim válasza:
Tőlünk is atlétát kértek, de én pólót vettem neki.
6/12 anonim válasza:
Nálunk fiúknak és lányoknak is fehér póló + sötét rövid nadrág, kifejezetten tépőzáras cipőt kértek. Valamint sötét színű melegítő, a hűvösebb időre.
7/12 anonim válasza:
Fehér póló,fekete rövidnadrág,fehér zokni.A cipő nincs megadva(se szín,se fazon).Hidegebb időre tréningruha/szabadidőruha szett(ha nem esik az eső,és nincs farkasordító hideg a műfüves sportpályán tartják a tornaórát télen is).Számomra az atléta nem annyira furcsa,mint a piros tornanadrág...
8/12 anonim válasza:
Iskolai egyen-póló van a suliban, sötét nadrággal(melegítő is), világos talpú tornacipővel. A lányoknak is ua, nem dresszeznek.
9/12 anonim válasza:
Nálunk nem szabták meg. Póló, rövidnaci és cipő. Ki milyen visz. Hűvősebb időre kintre majd melegítő.
10/12 anonim válasza:
nálunk egyen póló van-logós-és azt kérték tesire,meg kirándulásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!