Esetleg ilyen iskolatáskája van az elsős gyerkőcödnek? Írnál véleményt?
Ilyenünk volt elsőben zöldes színben de cseréltünk rendes kinézetű táskára. Sokat beszólogattak miatta mert.
Ha vesztek ne vegyetek 10-12ezer ferintnál drágábbat, minden évben cserélődnek a táskák.
A kislányomnak ilyen táskája van, most fejezte be az első osztályt.
Ami mellette szól:
- Az iskolában simán be tudja tenni a szekrénybe, mert ha kipakol belőle, össze lehet nyomni kicsire. Az osztálytársai kínlódnak a merev táskákkal, mert persze nincs elég hely az iskolai szekrényekben.
- Eléggé könnyű.
- A kislányom szereti a mintáját.
- Elfértünk benne, úgy is, hogy hetekig minden nap minden tankönyvet hazahozott a gyerek (igaz, hogy én cipeltem, de így legalább nem felejtette az iskolában a leckét). Emellett van egy nagy uzsonnás doboza, kulacsa, és minden nap vitt egy plüssállatot is. :)
- Nem ment szét egy év alatt, igaz, hogy egy mosás ráfér már (nem tudom, hogy fogom megoldani).
Ellenérvek:
- A lányom eredetileg húzós táskát szeretett volna, lebeszéltem róla. Lehet, hogy nem kellett volna, ezt a táskát én cipeltem helyette, a tornazsákkal együtt.
- A teteje nem záródik olyan jól, mint a merev falu táskáknál, van egy kis rés a felső rész és a tető között oldalt. Zuhogó esőben lehet, hogy befolyik egy kis víz (nálunk nem fordult elő, de mi autóval jártunk).
- Az első zsebben alig fér el a táskához tervezett tolltartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!