Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Melyik az a törvény/rendelet,...

Melyik az a törvény/rendelet, amelyben meghatározzák, hogy az általános iskolák meddig (hány óráig) kötelesek a délutáni ügyeletet biztosítani tanítási napokon?

Figyelt kérdés
Konkrétan: gyermekem iskolája közölte, hogy adott tanítási napokon délután 16 óra után nem tud ügyeletet biztosítani. Megtehetik ezt?

#általános iskola #délutáni ügyelet
2016. jún. 7. 17:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A nyarat úgy oldjuk meg, hogy kisebb vagyont költünk táborokra, lesz nagymama meg bébiszitter is.

#7: Vagy ugyanabba a suliba járnak a gyerekeink, vagy ez a dolog (étkezés nélküli felügyelet) gyakoribb, mint gondoltam volna. Elgondolkodtató.

2016. jún. 9. 08:34
 12/12 anonim ***** válasza:
A 7. vagyok:az enyém Bp.-en,egy Montessori suliba jár(államiba).Szerintem gyakoribb,mint gondolnád.Nekünk év közben 4 vagy 5 ilyen nap volt!Még szerencse,hogy magamnak osztom a munkaidőmet,így meg tudom oldani(van egy óvodás is,Náluk is vannak ilyen napok,ebben a hónapban konkrétan 2).
2016. jún. 9. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!