Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Nyíregyházi Általános iskolák?

Nyíregyházi Általános iskolák?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, leginkább nyíregyháziaktól. Azt szeretném tudni, hogy vidékieket is vesznek e fel Nyíregyházi általános iskolákba? Nem szeretnék senkit sem megbántani, de lenne még egy olyan kérdésem, hogy melyik az az iskola, ahol a legkevesebb roma gyerek van? A jelenlegi iskolánkkal nagyon nem vagyok elégedett, sajnos a konfliktusokat a tanáraink sem tudják kezelni! Zelk Zoltán általános iskola,esetleg?
2016. máj. 19. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:

A Zelk nagyon kemény,és túl jelentkezés van.

Ahol tuti nincs cigány (vagy ha van az normális) az Apáczai annak nincs körzete,tehát azt vesznek fel akit akarnak,ők válogatnak,de ott is többszörös a túljelentkezés,és kemény suli.De érdemes még Nyíregyen belül Kertvárosi részeken is szétnézni ha nem esik nagyon ki (Oroson,Sóstóhegyen,A Kertvárosban nem nagyon laknak c-k ) Nyíregye jártok amúgy.Ha igen megírod akár privibe hogy hova?

2016. máj. 19. 21:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem megpróbáljuk az Apáczai-t, hátha. A kertvárosi sulik azért nem jók mert, így is ha sikerülnek akkor reggel fél hétkor megyünk át a szomszéd településre busszal, hogy onnan 6:45-kor induljunk nyíregyre egy másik busszal! Macerás az utazás de, akkor sem bírja itt tovább.
2016. máj. 19. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Apáczai szerintem nagyon telitett.Érdemes még szét nézni,mert ha vannak is C-k elszórva egy-egy osztályban,nem olyan sok mint faluban,jobban kordában tartják őket.
2016. máj. 20. 14:50
 4/5 anonim ***** válasza:
A Zelkben voltam pár éve gyakorlaton (abban az időben, amikor a guszevi suliból szét voltak szórva a c. gyerekek a város többi sulijába)és hiába volt csak 3 c. gyerek, akkor is gáz volt. A Kodály és a tűzoltóság melletti 2-es gyakorló nagyon jó, de komoly protekció kell. Amik még jók, azok az egyházi fenntartásúak. Mellettünk 2 suli van, de ugye itt lakótelep van, meg a külterületekről is jön a sok gyerek...hát inkább nem írok semmit, nem irigylem a pedagógusokat...
2016. máj. 24. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:
*3 c. gyerek volt átlagosan 1 osztályban.*
2016. máj. 24. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!