Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Akinek elsős gyereke van, mi...

Akinek elsős gyereke van, mi a tapasztalat ceruzamárkák terén? Milyen ceruzát érdemes venni? Faber Castell, Koh-I-Noor?

Figyelt kérdés

2016. máj. 17. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Grafitból fekete pöttyös Faber Catell-t,színesből Stabilo-t veszek(a háromszögletű vastagot).
2016. máj. 17. 19:17
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Én eddig BIC vastag háromszögletűekre esküdtem.

Háromszögletűt szeretnék neki, de nem vastagot, hanem a vékonyat. A Maped-et köszi, hogy írtátok, azon is gondolkodtam. A Herlitz volt még, ami szóba került.

Köszönöm, sokat segítettetek!

2016. máj. 20. 22:03
 13/17 A kérdező kommentje:
a SIVO márkát ismeri valaki?
2016. máj. 21. 13:38
 14/17 kovácsjános2004 válasza:
Faber Castell , Lyra.
2016. máj. 23. 18:20
 15/17 anonim ***** válasza:

mi fabert használunk. De az én gyerkeimnél csak a hegyezéssel fog. Sokat firkáltak itthon előtte, mire sulisok lettek megtanulták, ha leesik, akkor ripityára törik benne a hegy, és nincs szinesük, így suliban már evvel nem volt gond.

De ha csak hegyezés, nálunk annyi szinezős feladatot kapnak, hogy elsőben így is elfogyott 4 csomag a kicsinek. 3 suliban, egy itthon a leckékhez, a gyakrabban használt szinekből meg kellett pót. Mert mindenből szinezni kell, magyarból, matekból, rajzból... A nagyobbnak harmadikban már csak 2 csomag fogyott el, ott már kevesebbet kell szinezniük.

A faber vagy a lyra azért jók szinesben, mert a háromszögletűekből lehet külön is kapni a szineket, nem kell ha egyik szín jobban fogy, egy egész csomagot megvenni.

2016. máj. 24. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Lyra, Adel a kedvenc. 3 gyermekem van.
2016. máj. 26. 10:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Grafitot bic-et, postairont Milan-t, színest Adél-t vettem.
2016. jún. 4. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!