Minek a rövidítése az "na" az iskolai elektronikus naplóban?
Figyelt kérdés
Rengeteg jegyhez ez van írva, kérdeztem a tanárt, de csak hadovált valamit és lerázott. Van olyan tantárgya, aminél csak annyi van oda írva, hogy "na" a helyett, hogy "órai munka, dolgozat, vagy témazáró".2016. ápr. 28. 15:41
2/11 anonim válasza:
Nincs adat. Sokszor N/A verzióban írják.
3/11 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nincs adat? Akkor mire kapta a jegyet? Tán a hasára ütött a tanár? Ennek nincs értelme.
2016. ápr. 28. 16:52
4/11 A kérdező kommentje:
Angolból eddig minden egyes jegyéhez ez van írva. Egész évben nincs adat vagy mi? Azért ez nem normális.
2016. ápr. 28. 16:54
5/11 anonim válasza:
Te nem érted. A tanár tölti ki, hogy mire kapta, ahogy te is írod a példákat: órai munka...stb. A tanár lusta és NEM tölti ki, hogy mire ment a jegy, így üresen marad, a "gép" ilyenkor azt írja a ki nem töltött rubrikába, hogy n/a.
De ezt komolyan magyarázni kell?
Szegény gyerek...
6/11 anonim válasza:
Az nem gondolkodtat el, hogyha a gyerek suliba jár, beiratkozz te is? Mert szerintem király ötlet lenne!
7/11 anonim válasza:
Valóban azt jelenti hogy nincs adat. Én nem is igénylem, azt meg főleg nem várom el hogy részletezze is. pl: igeragozás...stb. Ugyan már!
8/11 anonim válasza:
Azért én szeretném látni, hogy a hat ötös az mire és mire a másik három elégtelen. Nem mindegy, hogy három röpdoga vagy három tz...
Jó lenne tudni mire kap a gyerek osztályzatot
9/11 anonim válasza:
8: maga a gyerek nem tud beszélni vagy...?
10/11 anonim válasza:
Szerinted amikor még nem volt elektronikus napló,akkor az ellenőrzőbe minden jegyhez oda volt irva,hogy dolgozat vagy felelés vagy akármi?! 1-es azt jóvan. Kérdezd meg szépen a gyermekedet,hogy ugyan mire kapta azokat a bizonyos jegyeket. Azért ennyire ne legyünk már kiszolgálva manapság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!