Más gyereke is elfáradt 1 hét suli után vagy csak nálunk van ez?
Figyelt kérdés
Az én gyerekeim eléggé elfáradtak ma 3,5 órán keresztül tanultunk csak holnapra, mert ilyen-olyan dolgozat, mert ennyi és ennyi oldal házi aztán még ezt és ezt kell megvenni erre és erre kell befizetni az órarend is változott szóval akkor az nem is úgy van, a nyelvkönyv még nincs is meg, lehet nekem kell megvenni (új iskola tehát későn rendelték meg).
Más iskolába is ez van vagy csak miénk ennyire "különleges"?
2015. szept. 6. 18:05
1/3 anonim válasza:
A gyerekek nem, de én már úgy érzem, soha nem lesz ismét június:)
3 iskolás gyermekem van.
2/3 anonim válasza:
Nem az enyéim még nem fáradtak ,még csak most ismétlik a tavalyi anyagot át ,házi sem volt .még .
3/3 anonim válasza:
igen,nagyon .hétfőn 6órája van,plusz egy gyógytesi.gondolhatod...ovi után,ahol szinte csak játék volt,meg egy foglakozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!