Akinek most elsős a kisgyereke, mennyire fáradt már el? Nagyon várja már az évvégét?
Figyelt kérdés
Én a tavaszi szünettől veszem észre azt, hogy nagyon elfogyott szegénykémnek a lendülete. Most is szívesen megy iskolába, de már számolja a napokat, hogy mennyi van még hátra, és itthon már képtelenség rávenni a tanulásra. Szerencsére minden nagyon jól megy, de szerettem volna, ha megszokná, hogy itthon még kell kicsit tanulni, de már 2hete nem kérem tőle. Fáradt, pihenni és játszani akar, ha itthon van. Másnál is ez a helyzet?2015. máj. 13. 14:29
1/4 anonim válasza:
Az én lányom most másodikos és rajta is látom, hogy egyre fáradtabb pár hete. Tavaly is így volt, április közepétől már egyre kisebb volt a lelkesedés és egyre nagyobb a fáradtság. De már nemsokára vége van. :)
2/4 anonim válasza:
Az enyém 3.-os, de teljesen kivan már. Ám sajnos e két hétben 10 db dolgozatot írnak.
(Mondjuk szerintem alapvetően az lenne a normális, ha a gyerekek 8 óra iskolai „munka” után otthon már csak játszanának…)
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor hajrá gyerekek, már csak pár nap az iskola!!! :)
És pihenhettek kicsi, megérdemlitek!
2015. jún. 4. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!