Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Milyen jellegű "felvételi"...

Milyen jellegű "felvételi" szokott lenni zenei általános iskolákban?

Figyelt kérdés
Jövő szeptemberben kezdi tervek szerint az iskolát a kisfiam. Konkrétan a debreceni volt "Bányai" most Szent Efrémen gondolkodunk, de mármilyen zenei általánosos tapasztalatot szívesen veszek :)

#felvételi #Zenei általános
2015. máj. 12. 13:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Régen én is felvételiztem ének-zenei osztályba.

Ilyen feladatok voltak: körjátékot játszottunk, egyenknét végigénekeltettek minket. Tehát fontos, hogy a kisfiad el merjen énekelni egy gyerekdalt. Hangszert is adtak (pl csörgődobot), arra pontosan nem emlékszem mi volt a feladat, de utána játszhattunk is vele. :)

2015. máj. 12. 13:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Hú én nagyon régen jártam zeneiskolába. Késve jelentkeztünk az unokatestvéremmel, úgyhogy minket külön felvételiztettek. Énekelni kellett,meg egy eltapsolt ritmust visszatapsolni. Ennyire emlékszem :)
2015. máj. 12. 14:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Ahogy a 2. válaszoló írta, úgy volt a gyerekemnél is pár éve: egy dalt kellet énekelnie (bármit énekelhet), és pár ritmust visszatapsolnia.
2015. máj. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!