Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Testnevelésből meg lehet...

Testnevelésből meg lehet bukni? Ha igen, hogy zajlik egy pótvizsga?

Figyelt kérdés
Hatosztályos gimibe járok, tesin nagyon ritkán csinálunk bármit is, általában 10-15 ember a telefonját bújja, a maradék meg kiütőzik, vagy ökörködik valahol. Emiatt nyilván nem szoktam átöltözni, de ha pl. futás van, gyakorlatokat csinálunk, felmérés, osztályozás, stb. azokat megcsinálom, még ha nem is átöltözve. Ilyen esetben papíron teljesítem? És ha mégse, akkor pótvizsgát kell tennem? Az hogy zajlik?
2015. máj. 10. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Meg lehet bukni, pótvizsgán az összes felmérôt meg kell csinálnod.
2015. máj. 10. 17:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha beírják igazolatlannak, akkor kell osztályozó.
2015. máj. 10. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Én 15 éve megbuktam félévkor a középiskolában, mert nem öltöztem át, 9 db 1-es és 1 db 2-es miatt értelemszerűen buktam. A tanár szerint ha ezt év végén játszom meg, nagy eséllyel pótvizsgátam volna, úgy, hogy teljesítem a fél éves mozgást, amit a tanmenetben szerepelt. :)
2015. máj. 10. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
pótvizsgáztam*
2015. máj. 10. 17:33
 5/5 A kérdező kommentje:

Felmérőt? Mármint röplabdát, meg ilyeneket, amiket osztályoztak?

Egyébként nem tudok arról, hogy beírna, a jegyeket se mondja el... sunyi egy alak >:(

2015. máj. 10. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!