15. kerületben iskolát keresek?
Én ezer éve jártam általános illetve, középiskolába a kerületben, de a helyzet most sem változott.
Kevés gyerekek egyike voltam, akik pont akkor végeztek a Czabán Ált. iskolában, amikor még nem cigányosították el. Ugye, bezárták a Bocskait és az összes kultúrnövényt oda rakták át.
Ezután a Károly Róbert Ker. Szak. Isk. tanultam, ott is érettségiztem, valamint szakmát is szereztem (plusz 2 év). Amint befejeztük a szakmai képzést, bezárták az iskolát és helyette a Dózsa Gy. Gim. tánctagozatát rakták oda, mert aztán táncos emberek baromira kellenek az országnak ..
A K.R. átkerült a Kontyfa iskolába, de onnan meg folyamatosan menekülnek a tanárok és a diákok is.
A Hartyán régen is jó volt, de a Kavicsos sulinál (Jelenleg a László Gyula) szerintem nincs jobb. Talán még a Károly Róbert Ált. Iskola ami egy színvonalas a kerületben.
A pályafutásom egyébként a Kavicsos (László Gyula) iskolában kezdtem. 3. osztályig ott tanultam és rengeteg szakkör volt már akkor is, amire én spec. jártam is.
Onnan egyébként azért vittek át a Czabánba a szüleim, mert 3. osztályban volt egy ideiglenes tanárunk, aki bekattant és elkezdett dobálózni a teremben. Én nem úsztam meg olyan könnyen, engem fel is pofozott.
Lilla néni volt akkoriban az osztályfőnökünk, akinek én elmondtam mindent. Ő értesítette az édesapámat, aki azonnal jött értem és kihívta a rendőrséget is.
Az iskola felfüggesztette a tanárnőt az állásából és eljárás is indult. Viszont azt már a szüleim nem várták meg, átvittek a Czabánba.
Lilla néni egyébként (szerintem, visszatekintve) az egyik legjobb alsó tagozatos tanítónője. Nagyon jól és ügyesen tanít. A gyerekeimnek sem kívánhatnék jobbat!
Mi a Kossuth Lajos Ált. Iskolához tartozunk. Itt lakunk konkrétan az udvara mellett. Nekem még van 2 évem eldönteni, hogy a nagyobbik lányom hol kezdjen neki a pályafutásának.
Van, aki ajánlja ezt az iskolát, van, aki óvva int tőle.
Sok rémtörténetet hallottam már az oktatásról. Viszont mire mi odáig eljutunk, addigra lecserélődhet az egész tanári gárda.
Szerintem a L. GY.-val nem lőtök mellé! Tekintve, hogy gimnázium is!
Én őket javasolnám!
László Gyulánál nincs jobb, automatikusan mehetnek a gimis osztályba is.
Hartyán teljesen lecsúszott, tele c*gánnyal meg kis p*csákkal. Ismerek egy pár embert onnan... Kritikán aluli.
Köszönöm a válaszokat, kezdek elbizonytalanodni a Hartyánnal kapcsolatban. (pedig tetszett nekünk az oosztáy)
De azért várok még válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!