Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Iskolák » Mi a véleményetek a Kós...

Mi a véleményetek a Kós Károly Ált. Iskoláról (Wekerlén van)?

Figyelt kérdés

2014. okt. 5. 06:01
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Szia

Én oda jártam iskolába, és nagyon sok ismerősöm gyereke per pillanat is odajár. (Tősgyökeres wekerlei vagyok.) Az alsós tanárnők türelmesek, igyekeznek odafigyelni minden diákra. A felső évfolyamban még létezik fegyelem, (ami nem sok helyen mondható el, sajnos.) és szívből tanítanak a tanárok. Szigorúak és igazságosak. Elég erős suli, nem könnyű jó tanulónak lenni, de aki itt az, az tuti hogy a gimnáziumban is jól fog teljesíteni. Nekem -és még sok más anyukának is- ez a véleményem róla.

2014. okt. 5. 15:20
 2/4 anonim válasza:
Ez az iskola nagyon szemely fuggo.. Ha kis kedvenc leszel akkor arany eleted lesz, mesz ide oda, szerepelsz mindehol, es persze jok lesznek a jegyeid, mert itt aztan tenyleg nem szamit hogy mennyire vagy okos/mennyit tanulsz. Ha nem nyalizol akkor 3-4es tanulo leszel. Az elozo valaszolo nem tudom honnan szedte ezt: a tanarok szivbol tanitanak.. Hat ehhez lenne mondandom. Ha ki fogod a jo tanarokat (ami szinte lehetetlen) akkor tanitanak jol, de szivbol.. A kosba sose lesz szivbol tanitas.. Ha ram hallgatsz sose mesz oda, csak az atlagodat es az eletedet rontot el vele.
2015. febr. 7. 14:33
 3/4 anonim válasza:
Es meg hozza tennem hogy az epulet is eleg lepukkant. Egy ketchup folt az egyik ajton mar vagy 2 honapja ott szarad. A szervezes is szar.. Foleg ez a keringo dolog. Ha nem vagy kiskedvenc akkor nem keringozhetsz. (Csak 10-11 lany keringozhet osszesen 2 osztalybol) szerintem csak ez el is arulja hogy ez az egesz iskola errol szol
2015. febr. 7. 14:36
 4/4 A kérdező kommentje:
kEDVES MÁSODIK! Te melyik sulit ajánlod Wekerlén?
2015. febr. 14. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!